Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna. Kupić czy wypożyczyć?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym pochodziła po salonach z sukniami ślubnymi , czasem zdarzają się konkretne promocje, albo kupiłabym używaną.

Gość indianeczka87
Ceny są mega różne.. tak samo za kupno jak i wypożyczenie.. Ja swoją wypożyczam za 1600zł a za 2000zł mogłabym kupic bo jest nowa.. ale można było wypożyczyc już sukienki nawet od 600zł, a kupić od 1500zł. Także pochodź, popatrz i się zorientuj w cenach i w tym co Ci się podoba. Ja odrazu wiedziałam że wypożycze bo co ja bym z ta sukienką zrobiła? Liczyła na to że po ślubie ją sprzedam?

Gość karolka13
Po co kupować? Ani tego ponownie nie założysz, ze sprzedażą też trudno. Sama mówisz, że tniesz wydatki, to tak jak ja. I ja wypożyczam. Połaziłam po salonach kilku i piękny okaz znalazłam w Royal Splendor. Będę miała podobną do tej http://royalsplendorbridal.com/files/images/sys/big/tinkerbell.jpg Z tym że moja jest bez żadnych ozdób na przodzie.

Gość gość
ohydna, ta ostatnia suknia:O nie wiem jak można takie szkaradztwo założyć. ja kupuję używaną, wolę kupić niż wypożyczyc, bo po sesji plenerowej różnie może być, jak się zniszczy wypożyczoną suknię ,to lipa