Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmeliaAudrey

Oddam yorka za niewieką opłatą Kraków

Polecane posty

Gość AmeliaAudrey

Witam, Szukam lepszych warunków dla mojej 5-cio miesięcznej suczki york. Chodzi o to żeby miała więcej przestrzeni a więc szukam kogoś z mieszkaniem/domem/ogrodem kto kocha zwierzęta. Sytuacja jest dość poważna ponieważ często sie przeprowadzam i mieszkam w małych mieszkaniach a teraz nie będe mogła poświęcić jej tyle uwagi ponieważ sytuacja zyciowa mi się skomplikowała. Chciałabym jednak odwiedzać Kendi przynajmniej raz na tydzień lub 2 razy w miesiącu ponieważ nadal ją kocham jednak rozsądek i dobro zwierzaka zwycięża. Dlatego najlepiej żeby osoba decydująca się była z Krakowa. Piesek nie ma rodowodu, osiada książeczkę szcepien, była szczepiona i odrobaczana. Kendula jest wesoła, towarzyska, lubi dzieci. Proszę o kontakt po więcej szczegółów blanka1316_15@o2.pl

Gość gość
za darmo bym nie chciala bydlaka, tyle żre, sra i szczeka 🖐️

Gość gość
dzien dobry czy york jest jeszcze nadal do oddania? tel 0600 851 854

Gość gość
witam jestem z Krakowa :) jestem zainteresowany tym szczeniakiem :) czy ta oferta jest jeszcze ważna proszę odpisać na e-mail :) zawsze odpisze czekam na odpowiedź :) Miłego Dnia Pozdrawiam Gabryiela :)

Gość gość
trzeba zabić tego yorka

Gość gość
W zyciu bym sie nie zgodzila na taki uklad,ze biore psa, a Ty mi robisz co tydzien nalot na chate i jestem uwiazana jak na zwolnieniu warunkowym.Oddaj i idz w swoja strone,dla swego dobra i dobra psa.A tak psychiczna rozpierducha bez konca.