Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniabb

Jaką najdziwniejszą rzeczą się masturbowałyście?

Polecane posty

Gość Nie wiem co jest grane........
Nie wyczuwam łechtaczki, jakbym jej nie miała ale to niemożliwe. Mam c*pkę bułkę więc powinna być gdzieś u góry nad języczkiem tam też masuję bez skutku. Jak robie delikatnie to nie czuje nic, dopiero jak mocno i szybko masuję to coś tam czuję ale niewiele :( Ja nigdy nie bylam z mężczyzną to może dlatego.

Kupował ktoś wibrator w sklepie internetowym? Jaki model wybrać.../

Gość gość
Nie powinnaś się zniechęcać,ale próbować.Musisz poznać swoje reakcje.To,że nigdy nie byłaś z mężczyzną nie ma nic wspólnego,ze nie osiągasz orgazmu,gdy sama się pieścisz.Skup się na dawaniu sobie przyjemności a nie na tym,żeby osiągnąć orgazm.Gdy już nadejdzie..hehehe Będziesz wiedziała już co i jak:D

Od roku to robię bez skutku....

Gość gość
Od roku?:O Kup sobie wibrator,z dodatkowa funkcja pobudzającą łechtaczkę...Może pomoże:)

Gość gość
Mialysmy pisac czym to robilysmy dziewczyny :) A wiec dluzo tego bylo :) Szczoteczka do zebow elektryczna Strumien wody Szczotka do wlosow Ogorek Butelka z waska szyjka Wibrator I jeszcze pare innych ciekawych elementow kuchennych ( chyba jestem mega zboczona

Nie wiem co jest grane........ Niestety niektore kobiety maja z tym problem :( Moja przyjaciolka, podobnie jak Ty, w ogole nie odczuwa przyjemnosci podczas stymulacji lechtaczki, no coz...taka budowa :O Natomiast osiaga orgazmy pochwowe ;) I Co do wibratorow to ja polecam te z kroliczkiem, badz (jak w moim) z motylkiem ;) chociaz niewiem czy taki w Twoim przypadku pomoglby cokolwiek ;)

Gość gość
Szyszką świerkową, niestety z tym zaklinowaniem to prawda :-(

Gość gość
Odradzam szyszki :-(

Gość gość
piloten TV :-)

Gość gość
Jako facet mam takie marzen by masturbowac dziewczyne reka drugiej dziewczyny(a jak, co faceci hetero nie moga myslec o trojkatach z 2 dziewczynami?)...

Gość FIash
Zamiast samej molestować pipcioszka skorzystaj z mojej przyjaznej dłoni i zaprzyjaźnionego z nią jęzorka:P A po bliższym poznaniu kolega twardziej dopełni dzieła ;-)

Gość seksulana_862e
ja to się dziwię, że ludzie nie rozróżniają różnych zabawek, ale ja też miałam z tym problem :D. zamiast dziwnych przedmiotów, wolę te przeznaczone specjalnie do masturbacji , mam już niezłą kolekcję :). polecam Wam http://www.erogen.pl/, naprawdę fajne rzeczy mają i to w niskich cenach :D:D