Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata272727

okres po 2 tyg??? czy ktoś tak miał???pomóżcie..

Polecane posty

Gość agata272727

Nie wiem czy powinnam się martwić ale ostatni okres miałam 2 tygodnie temu a dziś znowu dostałam okres...to chyba nie jest normalne???nigdy tak nie miałam, jak coś to mi się zawsze opóźniał, ale żeby tak po 2 tyg dostać kolejny to nie miałam, czy któraś może tak miała???

Gość agata272727
pierwszy raz mi się tak zdarzyło, a do lekarza nie pójdę bo u mnie w okolicy w ogole nie ma dobrego ginkologa, ci u których byłam albo nie badaja wcale albo udają, że badają...

Gość gość
tez tak miałam 2 razy w odstępie kilku letnim, byłam z tym u gina i nic, kolejny okres był normalny.

Gość agata2727272
na dodatek martwi mnie to, że z tą krwią jest jakby wodnisty śluz...dziwne to wszystko, chociaż w marcu byłam u gina z tymi wodnistymi upławami i początkowo w wymazie wyszły mi drożdżaki, po leczeniu wymaz prawidłowy, ale upławy wodniste były nadal, to kazał mi stosować na wszelki wypadek clotrimazolum ale stwierdził, że to taka moja naturlana wydzielina...i nie powinnam się martwić, tylko jak się nie martwić jak zamiast samej krwi jest ten wodnisty śluz...i mam wrażenie, że jest go coraz więcej...

Gość agaa272727
do lekarza....ciekawe którego, jak tu gdzie mieszkam nie ma żadnego dobrego gina a ten u którego byłam w marcu powiedział, że nie mam żadnego stanu zapalnego, że jestem zdrowa a ten wodnisty śluz jest moją naturalną wydzieliną...