Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merry900

CZY KIEDYKOLWIEK BĘDĘ DLA NIEGO WAŻNA

Polecane posty

Gość merry900

Strasznie się boję że mój facet kiedyś mnie zostawi...Jestem od niego młodsza, on się kiedyś sparzył, ma dziecko. Ja się boję że kiedyś wróci do matki swojego dziecka albo po prostu mnie zostawi. Boje się u powiedzieć że chcę żeby poświęcił mi trochę czasu bo on pracuje a ja mu wtedy "przeszkadzam"...dawno nie usłyszałam nawet że tęskni czy kocha..a ja potrzebuje takich słów, zapewnien jak chyba każda kobieta. Nawet nie rozmawiamy tak często bo nie ma czasu dla mnie..nie wiem sama co robić, bo strasznie go kocham.

Gość gość
Po prostu porozmawiaj z nim powiedz o swoich uczuciach i swoich potrzebach. Kobiety myślą że facet to zrozumie i przeczyta w myślach wszystko ale tak sie nie da do tego są potrzebne słowa i czyny. A to ze ma dziecko to sie nie martw faceci maja tak że jesli naprawdę jest z kims to znaczy ze mu zależy a dawną miłosc zostawił za sobą ;) badz spokojna i rozmawiaj z nim duzo :D

Gość merry900
właśnie już rozmawiałam, próbowałam. Ale on stwierdził że jestem egoistką i chcę go mieć tylko dla siebie. Albo kwitował to krótkim " jestem zajęty pracą, praca jest ważna". Ja to rozumiem całkowicie, ale myślę że mógłby mi poświęcić troszkę czasu. A nie tylko obiecywać że zadzwoni itd.

Gość pamm
jestem dokladnie w takiej stytuacji jak ty. tylko ze my mieszkamy razem i 3 miesiace temu urodzilo nam sie dziecko. tez mi brakuje czulosci z jego strony. ale coz...przykro mi i smutno. na poczatku bylo inaczej ale fakt ze ja to zepsulam. i rozmowy na nic sie nie zdaja bo on nadal ma zal o to co robilam...wiec to co sie teraz dzieje miedzy nami to moja wina i nie moge miec o to do niego pretensji. jednak gleboko w serduszku tak mi brakuje tych slow ze kocha teskni itp, zwyklego przytulenia...

Gość merry900
no ja właśnie teraz mam dylemat..on jakieś dwa miesiące temu napomknął o dziecku . O tym że chce mieć ze mną dziecko itd. Sama chciałabym mieć z Nim dziecko bo ojcem jest niesamowitym a kocham go jak wariatka. Tylko teraz nie wiem czy on czuje to samo..