Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofija1254

Kubeczek menstruacyjny-dziewczyny uzywałyscie?

Polecane posty

Gość sofija1254

Piszcie spostrzeżenia i opinie.zastanawiam sie nad kupnem ale kosztuje 109 zł.Warto?

Gość gość
no to trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby sobie coś takiego zafundować :( Nie wyobrażam sobie chodzić z czyms takim bleeeeeeeeeeeeee :(

Gość sofija1254
Dzięki za link ale zawsze można się cos nowego na kafe dowiedzieć.

Gość sofija1254
Dlaczego bleeee.Menstruacja normalna rzecz.A żeby tampon założyć to też trzeba "pogrzebać".

Gość gość
tampon wkładasz i go nie widać, nie wyobrażam sobie z takim wystającym naczyniem chodzić :(

Gość Kolega przema
Baby wogóle jestescie oblesne, nie piszcie o takich ochydnych rzeczach na publicznym forum.własnie kolacje spożywam.

Gość sofija1254
Tu nic nie wystaje, wszystko schowane.Czytam opinie i sa zadowolone kobiety.zastanawiam sie bo wybieram sie w podróż, będzie trwała 14 godzin a może i dłużej, sezon korki itp.I jak zwykle okres.......

Gość lijem
Ja kupiłam w ciemno. Wszędzie wypowiadają się dziewczyny, które nie widziały kubeczka na oczy ale mają najwięcej do powiedzenia na ten temat. Da się jednak wyłowić jakiś 1 % opinii kobiet, które używają kubeczków i wszystkie one są zadowolone. Reszta jedynie skupia się na bzdurach. Skoro kubeczek wystarcza aż do 12 godzin to mam czas żeby wymienić go w domu lub poszukać miejsca w którym spokojnie można to zrobić! W czym widzicie problem? A jeśli planujecie wycieczkę na dłużej gdzie będzie problem z umyciem to weźcie tradycyjne tampony jak zawsze... Kto powiedział że macie przestać ich używać. Naprawdę nie rozumiem Waszego toku rozumowania.