Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczka pobieraczka

Czy pobieraczek jeszcze istnieje? Czy zamknął działalność?

Polecane posty

Czy po prostu już przestał istnieć? i działalność tej firmy została zamknięta?

Gość gość
gowno mnie to obchodzi dobrze wam tam kretyni, tak to jest jak sie nie czyta regulaminow tylko klika OK zeby sie zarejestrowac, podajecie swoje dane byle komu byle gdzie kraj tumanów a potem płacz ze im wezwanie do zaplaty przyszlo dobrze robią, na idiotach trzeba kosić kase

Ja nie podałam im prawdziwych danych Wysłałam im meila z kafejki internetowej Dane jakie podałam to panna migotka

Gość gość
mnie straszą od zeszłego roku,ale nie zamierzam płacić,a co do regulaminu....CZYTAŁAM,nie jestem tumanem:P jak niektórzy sądzą

Gość gość
jak piszecie z domu to po ip odnajda, ja podalam zmyslone dane ale doszli, bylo ot jakies poltora roku temu, oczywiscie wezewania do zaplaty itp, ale ja frajerka nie jestem:D

Gość gość
W niedziele zarejestrowałam się na dodatkowapraca.com i zapłaciłam im 67 złotych. Teraz przeczytałam że tego typu następstw jak pobieraczek, plikostrada i wiele innych w internecie jest więcej, dlatego będę ostrzegać ludzi przed takimi gównami.

Gość gość
doszli ? zesrali sie chyba kretynko Adres moze podac tylko operator ISP na wniosek sądu a nie, ze jakas firma CHCE to ONI jej dają dane. Sądy nie wydają takich nakazow z byle powodow. Co za zjeby tu siedzą masakra

Gość podajcie strony....
Podajcie strony na jakie trzeba uważać -pobieraczek.pl -plikostrada.pl -dodatkowapraca.com -workhome.pl czekam na dalsze oferty a my zniszczymy ich podłość.

Gość gość
jak ktoś jest tak głupi żeby im płacić to jego sprawa,za klikanie w internecie będzie cię ktokolwiek ścigał,ludzie opanujcie się

Gość gość
gdyby tak sprawa do sądu,to ich by zamknęli za oszustwo,a nawet jak ktoś podał prawdziwe dane w jakimkolwiek miejscu w internecie,to jak udowodnić,że dana osoba je podała,a nie ktoś inny

Gość podajcie strony....
jeszcze są taniezakupy.pl to też oszuści i naciągacze, unikajcie ich.... To napiszcie firmy przed którymi ostrzegacie.

Gość gość
W tym kraju to chyba wszystko jest możliwe,ale to nie trzeba chyba być prawnikiem,żeby dostrzec koszmarny absurd,ścigania kogolwiek za klikanie w internecie,w jakimkolwiek miejscu,w jakikolwiek sposób.Chociaż żyjemy w Bantustanie zwanym Polską i akurat ktoś wezmie parę złotych za prawo pozwalające na takie praktyki.

Gość fsfsa
A plikostrada nie jest założona przez tych samych co pobieraczek?

Gość gość
Sami jestescie sobie winni , piraci i złodzieje:) Niczym sie nie roznicie od nich...oni oszukują a wy kradniecie muzyke, filmy i programy komputerowe z pobieraczkow i innych sraczków.

Gość gość
Jak się rejestrować to tylko na cudze nazwisko. Ja rejestruje się np. jako Niewolnica Isaura albo Alexis z Dynastii, a kont na pobieraczku zalożyłam 100 tysięcy i na 100 tysięcy dostałam meile i co zrobiłam. Wysłałam im rzekomy meila od rzekomego prawnika :)

Gość czy pobieraczek????
Napewno nie istnieje???

Gość czy pobieraczek????
Szanowna Pani Niniejszym zawiadamiam, iż Spółka Eller Service S.C. Rafał Peisert, Iwona Kwiatkowska z siedzibą w Sopocie, Al. Niepodległości 658/3, która jest właścicielem serwisu Pobieraczek.pl, korzystając z usług Kancelarii Konsens SA podjęła skuteczne działania prawne w celu wyegzekwowania od Pani zaległej należności w wysokości 94.80zł. Wspólnikom Spółki przysługuje wobec Pani roszczenie odszkodowawcze z tytułu niewywiązania się przez Pani z warunków zawartej umowy (§ 4 ust.1 Regulamin świadczenia usług "Usenet" z dnia 16.04.2010). Jednocześnie informuję, iż w przypadku skierowania sprawy na drogę postępowania sądowego, Spółka Eller Service S.C. wystąpi o zasądzenie od Pani kary umownej w wysokości 344,52zł tytułem nie wywiązania się przez Panią z warunków zawartej umowy. Dnia 15.01.2012 o godzinie 17:33:11 przy użyciu stacji roboczej o adresie IP: zamówiła Pani w serwisie Pobieraczek.pl usługę dostępu do serwerów Usenet w pakiecie Pobieraczek5 i pomimo wysłanych wezwań do wywiązania się z warunków zawartej umowy, zamówiona usługa nie została do dnia dzisiejszego w sposób całkowity opłacona. Nie budzi żadnej wątpliwości fakt, że pomiędzy Panią a Spółką Eller Service S.C. doszło do zawarcia umowy na mocy ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204). Podczas rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl oświadczyła Pani, iż zapoznała się oraz w całości zaakceptowała postanowienia obowiązującego regulaminu świadczenia usług "Usenet". W razie niezadowolenia z usługi miała Pani obowiązek w ciągu 10 dni odstąpić od zawartej umowy i zrezygnować z przygotowanego dla Pani konta, pod rygorem obowiązku uiszczenia kary umownej stanowiącej równowartość 100 USD, ustalanej według średniego kursu NBP z pierwszego dnia miesiąca wymagalności roszczenia odszkodowawczego (§ 6 ust. 3 Regulamin świadczenia usług "Usenet" z dnia 16.04.2010). Pragnę poinformować, iż rezultatem wewnętrznego postępowania wyjaśniającego oraz weryfikacyjnego jest uzasadnione podejrzenie, że podczas rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl zostały podane nieprawdziwe lub niekompletne dane osobowe. Warto nadmienić, iż zgodnie z art. 286. § 1. Kodeksu Karnego (Dz. U. Nr 88 poz. 553), podawanie fałszywych danych osobowych mające na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy nosi przesłankę oszustwa i podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Mając na uwadze powyższe pragnę zawiadomić, iż podanie nieprawdziwych danych, może stanowić przesłankę do zawiadomienia właściwych organów ścigania oraz wszczęcia postępowania karnego. Na dzień 05.03.2013 kwota 94.80zł w sposób całkowity nie została wniesiona. W związku z powyższym wzywam Panią do natychmiastowej dobrowolnej zapłaty długu powstałego wskutek zamówienia usługi Pobieraczek5 (12 miesięczny pakiet) w nieprzekraczalnym terminie 7 dni od otrzymania niniejszego wezwania. Wszelkie wpłaty należy kierować na następujący rachunek bankowy: Numer rachunku: 19 1750 1325 0000 0000 1305 6811 Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Adres odbiorcy: Al. Niepodległości 658/3, 81-854 Sopot Tytuł przelewu: PWE/20120115/2058142 Gotowy blankiet wpłaty może Pani wygenerować pod adresem https://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=uaVazGv3IJo6ce6f6jyxM25bF8g%3D W sytuacji braku wpłaty wyżej wymienionej kwoty informacja o zadłużeniu może zostać ujawniona w Biurze Informacji Gospodarczej, na podstawie Ustawy z dnia 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych i wymianie danych gospodarczych (Dz.U. Nr 81, poz. 530). Dostałam takie coś na meila. Podałam nieprawdziwe dane ale adres znanej mi osoby.