Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog - przykre słowa.

Polecane posty

Gość gość

Jakie przykre słowa usłyszałyście od ginekologa?? Mnie się zapytał czy mam ADHD? Nie mam.... No i czy muszę ubierać się tak wyzywająco...miałam na sobie spodenki - lato 30 stopni C....no...takie jak milion dziewczyn na ulicach ;/

Gość gość
Żadnych, bo nie chodzę

Gość gość
Nikt nic nie usłyszał? Czy powinno się złożyć skargę?

Gość gość
Badanie było dla mnie bardzo bolesne gin Zapytał ile mam lat odpowiedziałam że 22 a on na to że dziewczyny w moim wieku to już 3 dziecko rodzą

Gość gość
czy muszę ubierać się tak wyzywającotakie jak milion dziewczyn na ulicach czyli mamy milion prostytutek i nawet o tym nie wiedza

Gość nananananna
raz robiłam sobie u ginekologa badania na choroby przenoszone drogą płciową ( taki kompleksowy zestaw badan na kilka chorób przy pobieraniu wymazu)bo okazało sie ,że chłopak z którym byłam miał ,, bujna przeszłość" o czym dowiedziałam sie pozniej. a ona skomentowała to ,, no dobrze ,że moja córka nie musi robic takich badan bo by pewnie na hiva też musiała zrobić" łatwo kogoś osadzać po pozorach nie znając sytuacji ...

Gość No jak to nie znajac
sytuacji. Ja bym pomyslala to samo. :) "O czym dowiedzialam sie pózniej" :D Nie lepiej wiedziec takie rzeczy wczesniej?

Gość gość
Ze jestem mała jak krasnoludek. ze niby taki dowc*pny był.