Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog - przykre słowa.

Polecane posty

Gość gość

Jakie przykre słowa usłyszałyście od ginekologa?? Mnie się zapytał czy mam ADHD? Nie mam.... No i czy muszę ubierać się tak wyzywająco...miałam na sobie spodenki - lato 30 stopni C....no...takie jak milion dziewczyn na ulicach ;/

Gość marryjuana
Wszędzie może się znaleźć nieodpowiednia osoba,która nie powinna robić tego,co robi,ty na nią trafiłaś i bardzo Ci współczuję,ale uważam,że ten temat jest zły,bo może zrazić do pierwszej wizyty młode dziewczyny.Mój lekarz nigdy by się w taki sposób nie zachował.

Gość gość
Dlaczego zły i dlaczego od razu zrazić. Warto uświadamiać młode dziewczyny, ze takie teksty nie są normalne, że nie trzeba się na to godzić i że ginekolog się tak nie zachowuje. Ale tacy są i trzeba ich omijać, rezygnować z nich a nawet zwracać uwagę. Taka jest rzeczywistość a ukrywanie jej nikomu dobrze nie zrobi.

oj bidulka teraz idz do psychologa bo ci tak powiedzial... albo pokrop go woda swiecona bo pewnie to chodzace zlo :D wyluzuj

Gość gość
Webster weż się je..j w łeb. Śni mi się to po nocach wiesz...- normalny jesteś??