Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem modelką - czemu niektóre kobiety tak strasznie mi zazdroszczą...

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego...to że jestem piękna nie znaczy że odbiorę wam faceta...a jeżeli sami mnie wybierają to...? No to nie moja wina :-/

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Mam 22 lata.

Gość gość
ile z tego wyciagasz miesiecznie?

Gość gość
nie jesteś czasem zbyt pewna siebie a może należało by cię zignorować a może jeszcze coś tobie zrobić np..........................................................................................

Gość gość
Ja ci nie zazdroszcze. Poza tym nie wszyscy faceci lubia wysokie kobiety i nie wszystkie modelki sa piekne np, Rubikowa

Gość prawictwo pospolite125
rubik to potwor , ale jaki ma otwór !!! ze hoho !!

Gość wacek.
nie działa ta stronka

Gość gość
DLa mnie wysokie kobiety sa aseksualne, ja wole takie sredniego wzrostu lub niskie. MOze to dlatego, ze sam mam prawie 2m. Ale spokojnie- nie kazdy facet leci na ciebie :D U mnie nie mialabys szans.

Gość gość
modelki nie są ładne są suche patykowate łykowate obrzydliwe piekne Kobiety to te które wyglądają jak Kobiety a nie patyki

Gość gość
to zalezy co masz na mysli mowiac ze jestes modelka. Sa modelki i modelki. Tym drugim wydaje sie ze zrobia kariere bo tatus im ciagle mowil ze sa piekne. Robia sobie wiec zdjecia najlepiej z golymi cycami u 'profesjonalnego' fotografa. Moj brat mial takiego kumpla ktiry byl takim 'fotografem'. Cizie na niczym sie nie znaja wiec im sie wydawalo ze sprzet ma profesjonalny. co druga mu d**y dawala, bo pzreciez robi kariere... hehehe

Gość htbh
mój facet zawsze mowi tak; co z tego ze ladna jak pusta

Gość Witkacyc
Bo w Polsce większość dziewczyn to straszne pasztety i naprawdę niewiele jest cukierków.

Gość gość
zazdroszczą, czy nie lubią cie? :) ktoś ci powiedział "jestem zazdrosna" czy sama tak wywnioskowałaś bo kilku kolesi poleciało na ciebie i nie masz koleżanek?:) Może jestes zbyt pewna siebie i zarozumiała poprostu?:PZnam takie laski (wielkie gwiazdeczki, co myślą, że są lepsze od innych bo mialy swoje 5 minut). Ja też mam powodzenie u mężczyzn ale nie wypisuje na forach ze jestem pieknością nie wiadomo jaką tylko po to, żeby się lepiej poczuć:P Widać odrazu ze jestes płytka i droga autorko NIE - nikt Ci nie zazdrości. Poprostu nikt Cię nie lubi :)A ogólnie wygląda ze żalisz się na to, że jesteś zbyt piękna... eh :D znam takie co się mają za nie wiadomo jakie cudo a na żywo i bez tapety pasztet jakich malo.