Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfkarolcia

pomocy!!!!

Polecane posty

Gość asdfkarolcia

Witam wszystkich, zacznę od tego ze ostatnio nie najlepiej się czuje i może ktoś z was wie o co w tym wszystkim chodzi. Streszczając sytuacje przez ostatnie tygodnie nie mam siły, moja temperatura ciała wynosi od 34.5 do 35stC, nie mam apetytu, kreci mi się w głowie i ciągle mi niedobrze, i boli mnie głowa. Mam nerwice na którą juz od dwóch miesięcy nie przyjmuje leków gdyż przez nie nie miałam okresu wiec je odstawilam a do lekarza jestem zapisana na sierpien(i weź się tu człowieku lecz!) wiec póki co muszę sobie radzić bez nich, mam stany depresyjne, nie mam ochoty wychodzić z domu, ogolna huśtawka nastroju. większość czasu przesiaduje w domu, ucze sie również w domu. ale ostatnio tak się fatalnie czuje ze juz sobie nie radze, nie mam totalnie na nic siły do tego zle samopoczucie. Co ja mam robić? Iść z tym do zwykłego lekarza rodzinnego? Czy jakieś domowe sposoby na lepszy stan fizyczny? Wspomnę ze odzywiam się zdrowo, jednak ważę 39 kg przy wzroście 168 (nie mam anoreksi - tak stwierdził lekarz, a badania miałam robione żołądka i przełyku- zeby sprawdzić czy to nie przez nie tyle ważę, a na endokrynologa czekam, chociaż go ostatnio się badalam na tarczy e, tj., pol roku temu miałam i krew i usg w porządku), mam 16 lat. pomocy!!

Gość Sonikowa1
A może to ciąża?

Gość gość
nie zrobię tego na forum nie znam się na tym ale podaj jakiś namiar nie wiem co bezpieczniejsze jakiś mail tel.a powiem w czym problem w zdrowiu.

Gość asdfkarolcia
Mam chloapak ale nie współżyje wiec to na szczęście nie to :). Hm, po to jest forum aby na nim dyskutować, i aby moc wyrażać swoje opinie i porady, wiec uważam ze podawanie telefonu albo mailu nie jest konieczne :).