Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakao77

zdrada

Polecane posty

Gość kakao77

Czy zdrada ktora wyjdzie na jaw to zawsze koniec zwiazku ?

Gość kaczuszka bez brzuszka
dla mnie nie oznaczała końca zwiazku, wszystko jest na dzień dzisiejszy lepiej niż było

Gość kakao77
ja mam bardzo trudna sytuacje maz podejerzewa mnie o zdrade Ale ja go nigdy nie zdradzilam Maz powiedzial ze z nami koniec Tlumaczylam 1000 razy bez skutku Dla niego konieto koniec

Gość lenka1949
macie dzieci?

to dlaczego pytasz o zdrade, która wyjdzie na jaw? naprawde go nie zdradziłas? moze on ma cos na sumieniu, faceci lubia szukac kozła ofiarnego

Gość kakao77
tak mamy 2 dzieci 8 i 2latka Mój maz zawsze byl zazdrosny wmiawial mi kochankow Ostatnio to jdyny jego temat w ciagu dnia Chc teraz to nie ma nic wspolnego z zazdoscia raczej ze złosliwoscia Jestem wykonczona psychicznie zdołowana Juz nie mam sil tlumaczyc sie czegos czego nie zrobilam mam kolegów znajomych ale nigdy nie zdradzilam swojego meza

to faktycznie absurdalne, zeby wasz zwiazek zniszczyła zdrada, której nie było? nie da sie pogadac?

Gość gość
powiem ci ze on sie zachowuje jak moj ciagle podejrzenia nawet w ciazy ze go zdradzalam a okazalo sie ze tak czesto o tym gadal i te podejrzenia bo odwracal kota ogonem bo sam zdradzal