Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawny fan prawuni ;*

PrawaTywciu! Czemu tak zniknęłaś??

Polecane posty

Gość dawny fan prawuni ;*

Kiedyś byłaś tu gwiazdą, byłaś Cesarzową Kafeterii, trzymałas ten burdel w ryzach, bylas wulgarna i zartobliwa, bylas obecna na kazdym topiku, a teraz? Siedzisz gdzies na pomaranczy, malo sie udzielasz a jak juz to tylko na swoich topikach, chodzisz gdzies wlasnymi drogami :( Czemu nie jestes jak dawniej? 😘❤️🌻

Gość PrawaTywe z dawnych lat
Dorosłam :classic_cool: Życie mnie do tego zmusiło 😭 Nie ma tu już takich sław jak Proszek, ani CarrieBradshaw a nawet PŚP której nie znosiłam od dawna sie tu nie pojawia, wiec i ja usunelam sie w cien, to juz nie ta kafe co dawniej 😭

a obecny Zarząd Kafeterii powinien w końcu zaproponować swoim stałym bywalcom tego 'szanownego forum z tradycjami' aby zorganizować spotkanie NA WŁASNY KOSZT w dobrej restauracji , zarobili sporo pieniędzy na tym, że My tu byliśmy i jesteśmy nadal pomimo , że Nas banowali i wyrzucali z tego forum , uważam że powinni , pokazać siebie i poznać Nas w realu ! kto za ?

Gość gość
z plotek podobno PrawaTywa to Magda Trawińska - naczelna kafe! Taka Sytuacja! :D Hemoglobina - mistyfikacja :-D

Gość Prawa Trawinska
No wlasnie, tez tak slyszlam ze PrawaTywa to Trawińska :classic_cool:

nie tylko z plotek wiemy, że to Forum zdycha i w końcu zdechnie , trochę szkoda, że przyjęliście taktykę zniszczenia siebie samych

Gość prawdnieprawd
chyba na serio to trawinska bo zalozylam taki topik i juz go nie ma :O

Gość gość
a to prawda że Master111 za to że odwalił numer z moszną dostał od Was 3000 pln i ograniczony panel administratorski by mógł edytować swoje posty?