Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czego mi potrzeba... mam wszystko, faceta, dom, znajomych, hobby

Polecane posty

ach Vee przeciez to nie jest zadna tajemnica jakie problemy mają kobiety i czym to nalezaloby leczyc , w teorii problem jest taki, ze w rzeczywistosci trzeba tworzyc nowe widzenie rzeczywistosci, tak aby dotrwaly do czasu kiedy terapia bedzie zbedna

Gość gość
i pomyslec ze takie kobiety jak Ty maja facetow i szczescie w zyciu. Szkoda ze nie umiesz docenic tego co masz, ale kiedys obudzisz sie z reka w nocniku, bo klamstwa nie moga trwac wiecznie, kiedys sie wszystko wyda i zniszczysz sobie zycie. Szkoda tylko twojego faceta. Nie zastanawialas sie nigdy, ze mozesz byc seksoholiczka? Poza tym moim zdaniem powinnas wybrac sie na terapie do psychoterapeuty bo to co robisz jest straszne

ta nie ma wątpliwosci zadnych pewnie czerpie sporo z norm ogolnych i wiary i nawet nie ma potrzeby, zeby miec wątpliwosci bo wie dokąd wszyscy zmierzamy jestem na sto procent przekonany, ze moje jej rzniecie byloby nieskuteczne, aczkolwiek bardzo dla nas przyjemne ale suka pewnie nawet maila nie ma zeby mi cos wyslac

Gość gość
boje sie isc do psychiatry bo wydaje mi sie ze bede pożadać go/ją.... nie umiem patrzec na ludzi ktorzy sa dla mnie atrakcyjni fizycznie normalnie.. zaraz sobie wyobrazam seks z nimi.. ;/