Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szteffanka

jakie to uczucie być kochanym

Polecane posty

Gość szteffanka

Jakie to uczucie być w związku i być kochaną?Myślę,ze musi być miło i bezpiecznie. Czuliscie w dzieciństwie,ze rodzice was ogólnie kochali,czy tylko jak robiliscie określone rzeczy?Chyba jestem zwichrowana w tym temacie.

Gość gość
tak naprawdę nigdy nie ma 100% pewności. miłośc najbardziej wiać w czynach która osoba kochająca robi dla nas.

Gość gość
nie pamiętam, jak to jest być kochaną, wiec nie odpowiem

Hmm można odczuwać bycie kochanym bardzo prostym sposobem lub nawet nie zdawać sobie z tego sprawy. Jest też wiele rodzajów kochania można być kochanym przez fanów, wielbicieli, przez psa itd. Ze swojego doświadczenia jeśli chodzi o relacje kobieta-mężczyna (bo o te pewnie ci chodzi) mogę ci powiedzieć że to zależy tylko od ciebie możesz wiedzieć że ktoś cie kocha, chce zabiegać a ty nic sobie z tego nie robisz, nie przejmuje cię to nie odbierasz tego emocjonalnie, jesteś wycofany a przecież ktoś cie kocha. Jeśli jesteście już parą zależy to od stopnia romantyczności waszych serc, możesz sobie zadawać pytania jak to jest, co się czuje, spodziewać się wielkiej miłości a kiedy znajdziesz już kogoś nie będziesz nic czuła, zupełna kaplica. Możesz być też z partnerem kilkanaście lat a codzienność życia zagwarantuje wam udane chwile, pełne zrozumienia i wzajemnej miłości, zarówno tej dla wnętrza jak dla fizycznej a mimo to możesz nigdy nie poczuć co to znaczy być naprawdę kochanym. Ja jednak wiem co to znaczy być naprawdę kochanym a są to rzeczy o których wole nie mówić i o których pisać nie będę.

Gość gość
Jest ciepło, miło, bezpiecznie.

Gość szteffanka
Do s.fubu------ Dokładniej to chodziło mi b bycie kochana z wazajemnością. Bo dotychczas trafia mi się miłośc tylko z mojej strony do kogoś, albo od kogoś, a z mojejstrony przyjazn tylko.