Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy. Katar!

Polecane posty

Gość gość

Mój synek ma 2 latka i mocny katar. Próbowałam mu podawać nasivin ale to raz leci a raz nie i po za tym wysuszało mu nosek. Czy są jakieś typowo krople do nosa dla dzieci czy tylko same areozole?

Gość gość
Czy ktoś pomoże?

Gość princessaofpesia
a co złego w aerozolu? jak zamierzasz tak małemu dziecku wpuscic krople? nie wiem jakim cudem raz ci leci,a raz nie.... kup euphorbium to homeopatyczne krople, sa swietne - stosuj ok 4 razy dziennie po 1 rozpyleniu do kazdej dziurki, a na noc psikaj nasic kids albo nasivinem.... pod nos masc majerankowa, do kąpieli kapnij pare kropli olejku olbas i tyle :)

Gość gość
nie polecałabym nic do psikania do nosa jesli już to nauczyć dziecko wydmuchiwania lub uzywać sprzętu typu katarek, frida dużo dawać do picia, można podawać wapno w syropie, witaminę c, ale moim zdaniem to mało skuteczne katar alergiczny czy infekcyjny? jeśli nie ma gorączki, nic nie robiłabym

Gość gość
Alergikiem nie jest. To raczej przeziębienie bez gorączki. Oilbas używam na poduszke 2 krople a pod nos maść majrankowa

Gość gość
A co do wydmuchiwania to raz wydmucha a raz nie. Przeważnie nie chce.

Gość gość
ważne, żeby wydzielina nie zalegała polecam sprzęt pod tytułem: katarek, jest super, nie to co wciąganie glutów do ust fridą możesz dziecku przemycić też jakoś czosnek, a jesli nie chce jeść, to wyciśnięty czosnk koło łóżeczka do inhalacji pamiętaj, katar leczony trwa tydzień, nie leczony 7 dni ;-)