Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włamanie do mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Witam,ostatnio zauważyłem dziurkę malutką( mniejszą niż wkład od długopisu) nad klamką od drzwi wejściowych.Czytałem również że włamywacze wpuszczają gaz usypiający do mieszkania po czym okradają te mieszkanie.Co o tym myślicie.... ?

Gość Bzdura jakaś albo prowokacja
Ile tego gazu by musieli wpuscic zeby uśpic, i jak mieliby to zrobic przez dziurke wielkosci główki szpilki :D Zobacz no czy to przypadkiem nie jest dziura po poprzedniej klamce (jakiś gwóźdź w tym miejscu) czy czyms takim :D

Gość dlgklgk
to prawie nigdy się nie zdarza. Zdarza się natomiast okradanie mieszkania w biały dzień, np. koło 9 rano, kiedy wszyscy są w pracy

Gość gość
czasami wchodzą do domu i dodatkowo wpuszczają gaz do sypialni..

Gość gość
Bez problemu bandyci wpuszczą gaz w bloku przez kanał wentylacyjny. Ja miałem przypadek usiłowania zabójstwa mnie gazem: PRZEZ PODŁĄCZENIE W WYNAJĘTYM PIĘTRO NIŻEJ PRZEZ BANTYTÓW NIBY OCHRONIARZY MIESZKANIU TURBOSPRĘŻARKI DO KABLA TELEWIZYJNEGO. Za jej pomocą wpuszczany był eter.

Gość gość
A to nie jest takie śmieszne. U mnie w ten sposób okradli dom. Uśpili wszystkich, weszli spokojnie.

Gość gość
do tego wyżej : lecz się na schizofrenię

Gość gość
Myślisz że blefuje PRZYSIĘGAM NA BOGA zalazłem bandziorom za skórę kabel od anteny do telewizora które leci na klatce schodowej przecieli i fachowo podłączyli turbosprężarke z gazem. PISZĄC SHIZOFREMIA DAJESZ IM POLE DO MORDERSTA BEZ JAKICHKOLWIEK PODEJRZEŃ. Mogłem iść na policje,bo mi grozili na moją poczte że wysadzą telewizor w powietrze,ale stierdziłem,że lepiej wietrzyć mieszkanie niż zadzierać z bantytami,pozatem byli bezkarni i wątpie jak bym te grożby do prokuratury lub na policje zaniósł to że nakaz przeszukania by był wydany. Shizofremia to raczej dziurka od klucza w bloku.

Gość gość
:D A możesz mi wytłumaczyć jakim cudem gaz przepływa kablem od telewizora?

Gość gość
Oczywiście \:gaz z butli jest pod ciśnieniem ale niema szans na pokonanie oporu kabla od telewizora.{ Ci bandyci wydali na to swoje zaskórniaki myśle że co najmniej kilka tysięcy,bo zalazłem komuś za skórę o znacznie większą kwotę} Mianowicie podłączyli turbosprężarkę ELEKTRYCZNĄ o potwornej mocy np 2-3KW miała może 15-20ATMOSFER zdołała przepchać taką ilość gazu lub sprężonego powietrza że w telewizorze plastyki strzelały a mi od ciśnienia zatykało nos. Niemoge przeboleć że ich gróżb nie oddałem na policje i nie opisałem w prokuraturze jak ci bandyci wynajmowali to mieszkanie i tak noc w noc przez całą zimę usiłowali mnie wykończyć.

Gość gość
Tak mogą okraść mieszkanie{usypiając cię gazem) tylko:JAK WEJDĄ DO ŚRODKA??? Wezwą przekupnego klucznika jak gdzieś wyjedziesz np.na święta czy na wakacje DOROBIĄ KLUCZE??? To nie jest taka prosta sprawa,chyba,że śpisz przy otwartych drzwiach.Jak masz KLUCZ W ZAMKU nie mają szans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
wszyscy co piszą ze to nie możliwe MAŁOOOOO!!!!!!!!!! wiedzą

Gość gość
Żeby ustrzec się przed włamywaczami trzeba pamiętać o jak największej liczbie zabezpieczeń. po pierwsze - idealnym pomysłem jest system alarmowy. Mamy tak i od www.atline.pl wg mnei to najwyższa jakość.

Gość gość
lepiej zadbać o porządne zabezpieczenie domu czy mieszkania i poczuć się lepiej, ja odkąd współpracuję z http://gabor-security.pl/ czuję się o wiele bezpieczniej

Gość gość
Ja także kiedyś miałam włamanie do domu. Od tamtej pory sporo się nauczyłam. Kupiłam psa obronnego, zainstalowałam monitoring i alarm. Jeśli szukasz czegoś sprawdzonego mogę polecić Ci www.hurtownia-alarmow.pl.