Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta - mam chec zostawic swojego faceta, czemu ? wpisujcie odpowiedzii

Polecane posty

Gość gość

Co irytuje was w waszych mezczyznach i dlaczego chcecie ich zostawic ? Jacy sa dzisiejsi panowie ze nie mozemy z nimi wytrzymac ?

Gość gość
moj jest leniwy jak go sie porzadnie nie opie****li to najchetniej by nic nie robil - chodzi mi o to ze bardzo malo pomaga w domu, nie wyrywa sie tez do placenia rachunkow zawsze trzeba pilnowac, oczywiscie "kawa na lawe" bo inaczej nie pojmie

Gość gośćja
Zostawiacie swojego faceta bo: wydoiłyście go już z kasy doszczętnie

Gość gość
hahaaha no - jak ktos szuka "dziwki" takowa znajdzie i bedzie sponsorem potem owa "dziwka" zostawia splukanego goscia i szuka nastepnego sponsora hahahahaha

Gość gość
ja nie mialabym sumienia wyciagackase od faceta pracuje od ladnych paru lat, sama sie utrzymuje, mam oszczednosci i jak trzeba pomagam finansowo niestety trafilam na takiego ktory tylko patrzy czy moze za nas nie zaplace... ja to wszystko pamietam,widze co on robi - zrobilam mu awanture jesli nadal bedzie chcial mnie kiwac" moze juz teraz pakowac manatki swoje i zamieszkac u mamusi, niech go zacznie wychowywac od nowa jak go do tej pory nie nauczyla jak ma traktowac kobiety i jak wobec nich postepowac...

Gość ciasteczkowa***
mnie moj wkurza bo jest nie oszczedny, lubi wygodne zycie nawet teraz - mamy lato - a on wlacza ogrzewanie bo mu zimno, nie ubierze sie tylko chodzi w samych gatkach po domu, a potem jak mu cieplo to okna otwiera szlak mnie trafia ! co za idiotyzm , bedzie placil te rachunki.. jesli nie , jego sprawa, bedzie sobie musial znalezc inna kobietke, moja cierpliwosc po malu sie konczy

Traktuje mnie jak swoją własność Jest zazdrosny, agresywny i traktuje mnie jak dziecko.

Gość ***myszka
moj tez jest zazdrosny, nie moge miec znajomych bo zaraz glupie pytania a kto to, po co itd..

Gość pinkgirl
zazdrosny, agresywny, leniwy, mlody a robi z siebie starego dziada :/

Gość Carolineeee
To po co się z nimi wiązałyście jak teraz narzekacie? ;) nie rozumiem.

Gość sffsffssffsf
zazdrosny, agresywny( nie do mnie), wydaje kase na prawo i lewo, nie umie oszczedzać ... no i chyba tyle :)

Gość gość
widac ze prawie wszyscy to zazdrosnicy nie umiejacy dysponowac pieniedzmi no ale oni by cbcieli rzadzic.. jak takim facetom przemowic do rozumu moze po latach sami zrozumieja i wydorosleja

Gość hmmmm..
zarozumialy, cwaniakowaty i leniwy

Gość gość
mam kolezanke ktorej maz jest wybuchowy, agresywny, dosc czesto i ostro sie kloca, choc tak jak ona mowi ze po paru minutach juz ze soba rozmawiaja jest wybredny (chodzi o prace) , zawsze musi byc tak jak on chce ona go nie zostawi - mowi ze go kocha, ze oboje sie kochaja i nie moga zyc bez siebie, kiedys z nia rozmawialam i powiedzialam - ktoregos dnia nie wytrzymasz i odejdziesz, odpowiedziala tylko - ma nadzieje ze nie, ale mowila ze sa dni ze chcialaby wyjsc z domu i nie wracac..

Gość gość
BABIARZA I ;KLAMCZUCHA BYM ZOSTAWILA

Gość gość
damskiego boksera i chciwusa na pewno ja bym kopnela

Gość takaJednaBabeczka
pijusa, narkomana,kombinatora, oszusta,flirciarza, agresywna szuje bym zostawila moj za to jest leniwy, ale jak go opito**le to sie bierze za robote :)