Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak ma przyjaciolke striptizerke !!!

Polecane posty

Gość gość

to nie zadna prowokacja ...moj chlopak byl w zeszlym tyg na wakacjach w polsce (mieszkamy za granica) po powrocie do domu ,(te wakacje notabene mialy dac nam chwile do namyslu nad naszym zwiazkiem otoz zostawilam go) oznajmil mi ze pisze na fb od dwoch dni z dziewczyna z polski ktora pracuje w hiszpanii jako striptizerka i on nie widzi w tym nic zdroznego niestosownego zwykla o przyjaciolka do pisania o zyciu na facebooku...po awanturze jaka mu zrobilam ,ze w takiej sytuacji w jakiej my jestesmy nie powinien mi dawac zadnych powodow do tego bym dalej zastanawiala sie co z naszym zwiazkiem to on mi odpowiedzial ze to ja jestem jebnieta bo nie umiem uszanowac jego znajomych??!!!!! jego prywatnosci ze bedzie pisal z kim bedzie chcial i ze co ja wogole soba reprezentuje

Gość gość
och jestes pewnie z tych co im przeszkadza normalna rozmowa. Mam kolegę z którym często rozmawiam i żalił mi sie,ze każdej przeszkadza to ze gadamy. Dopatrują sie w nas romansu a my tylko rozmawiamy. mój mąz czasem rozmawia z tym kolegą. Traktujemy go jak kuzyna.