Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolek Zdun

powiem wprost, nie jestem zainteresowany żadną lafiryndą, która

Polecane posty

jest zakochana w swoim sierściuuchu i trzyma tego sierściuucha w domu i śpi ze zwierzakiem w jednym łóżku, całują się na dobranoc i o świcie Przytulanki , flirty i wynoszenie kuwety oraz piękne słowa , 'ale się pięknie wykasztaniłeś Borsuczku mój jedyny' - więc po pierwsze , gdy jesteś z facetem to zapomnij kobieto o całowaniu i lizaniu się ze zwierzakiem, - po drugie, kot albo inny szczur nie zrobi dla Ciebie porannej kawy z miodem - po trzecie, żaden pies za kierownicą nie zawiezie Ciebie do lekarza, - po czwarte, miejsce psa, kota, szczura, innego królika i gryzonia jest poza domem , w budzie albo w klatce i nie spieraj się ze mną kobieto bo żadnego ślubu nie będzie, chyba , że chcesz sobie życie ułożyć z kotem - po piąte, masz zaciążyć jak najszybciej i miłość przelać na dziecko , koniec dyskusji , CZY JASNE ?

Gość gość
Widzę,że długo nie wytrzymałeś bez damskiego forum zdunie.

Gość gość
Jasne jak słoneczko. A teraz idę się poprzytulać z moim psem, który przynajmniej nigdy mnie nie zdradzi 🖐️

Gość gość
Czekaj.Zaraz ci "Typ" 22 kota pogoni.

Gość gość
Im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta. No i co jej po twojej porannej kawce jak jej resztę dni zasrasz??

nie moja sprawa ale gdy nagle mając 40 lat w otoczeniu trzydziestu kotów i dziesięciu psów budząc się w smrodzie zwierzęcej kloaki być może nagle dojdziesz do wniosku, no fajnie ale tak naprawdę to co mam własnego ? powodzenia !

Gość gość
Nie związałabym się z facetem, który nie kocha zwierząt i ich nie akceptuje - chociaż obecnie sama nie mam żadnego zwierzaka. To jak ludzie odnoszą się do zwierząt świadczy o ich sercu i duszy.

Gość gość
Och, obudzi się ze świadomością, że ma własne zwierzaki. Lepsze to, niż w wieku 40 lat obudzić się z 3 dzieci i lipnymi alimentami, bo mężuś znalazł sobie młodszą ;]

Gość gość
Bolek niby taki Warszawianin z dziada pradziada a piszesz czasem jak kmiot....zapamiętaj sobie-tak jak napisała kiedyś pewna pisarka Colette. Poznając kota ryzykujemy tylko jedno-że pogłębi nasze życie duchowe i wewnętrzne.Ot co.

teraz mam jeszcze jeden powód by cię nienawidzić marna wszo: nie lubisz kotów! jak piszesz na końcu wyrażenia..kobieto, pokazujesz swój szacunek do kobiet, swoje prostactwo, nie wiem kurvva czy to ma byc zabawny czy jak?? poje8any warszawski fagasie, teraz ja powiem wprost : nie obnoś się z tym, czym nie jesteś zainteresowany, bo nas to gówno obchodzi!! to nie jest portal randkowy cwelu, tylko forum DLA KOBIET!!! aha i w imieniu "lafirynd..." odpowiadam, ze też nie są tobą zaintersowane, bo zapewne masz zestaw Typowego Kafeteryjnego Nieudacznika - mały fiutek & chudy portfel

zapraszam na pogawędzenie przy koniaku a ocenisz sam/sama to co mam , - noża na mnie nie musisz ze sobą przywozić !

Gość gość
czyim projektem jesteś? :classic_cool:

Gość gość
achtung!!! nienawidze zduna = noxelia!!!

Gość gość
Bolek naprawdę.Czas do psychiatry. Zanim będzie za późno i zaczniesz tu wklejać zdjęcia domów,samochodów itd itd Już tu była taka jedna idiotka. To jest naprawdę nudne.

Gość zdun do budy
Nie mam zwierzaków bo nie jestem domatorką, ale o wiele bardziej niż takiego zduna wolałabym mieć w domu psa albo kota, przynajmniej można toto wychować, a starego bęcwała już nie.

Gość krąg wsparcia Zduna
Koty powinny być trzymane w umiejscowionych poza miastami gettach, pozamykane w klatkach wraz z ich miłośniczkami :classic_cool: