Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśląca o Operacji

Co sądzicie o takim nosku? Iść pod nóż?

Polecane posty

Gość Myśląca o Operacji

Dziewczyny co robić. Nie podoba mi się chrząstka nosa. Wygląda to tak jak na zdjęciach niżej

Gość gość
wyimaginowany problem, którego nie widać. Tracić zdrowie (no bo wiadomo, różnie moze byc) i kasę, zeby zlikwidowac jakis mały dfekt? Lepiej kup sobie za tą kasę jakąs daleką wycieczkę. Nie należy dążyć do doskonałości, bo tacy ludzie stają się karykaturami samych siebie

Operacja nosa to coś bardzo poważnego i musisz być świadoma, że może to w znaczny sposób zmienić Twój wygląd. Mnie osobiście podoba się nosek Pameli. Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem - czy np. chodzi Ci o efekt jak na zdjęciu nr 2 w galerii: http://www.botokspoznan.pl/sub,pl,korekcje-nosa.html. Może najpierw skocz do jakiegoś specjalisty który zrobi Ci tak na próbę kwasem hialuronowym - jak siebie zaakceptujesz to wówczas rozważ operację.

Gość gość
Moze ja jestem dziwna...ale co tu jest nie tak z tym nosem?

Gość gość
Bardzo znany (i przystojny, ciacho!!!) chirurg plastyczny powiedział kiedyś w reportażu. "Ludzie, jeśli macie nosy, które nie rażą zostawcie je w spokoju!". Korekcja nosa to bardzo poważny zabieg. Rozumiem te osoby, które mają wyjątkowo brzydkie nosy. Słyszałam też o problemach po korekcji nosa (kłopoty z oddychaniem, brak czucia, etc.). Decyzja - jednak - należy do osoby zainteresowanej.

Gość gość
Chyba autorkę posta za mocno słonko przygrzało! Nos Pamieli i ogólnie takie nosy są normalne, porządane. To do takich nosow dążą te wszystkie kobiety co się operują, a auotrka chce go zmieniać. Chcesz mieć nos jak Michael Jackson?

Gość Myśląca o Operacji
Nie wiem...może i słonko mnie przygrzało :P;)... Ja ciągle widzę u siebie tą chrząstkę i te wielkie dziury w nosie :P,a zwłaszcza przy uśmiechu jeszcze bardziej się rozszerzają... Ktoś zadał pytanie co jest w tym nosku nie tak...ta środkowa część chrząstki jest taka jakaś wystająca przez co widać bardziej dziury w nosie ;) ja nie wiem jak to fachowo się nazywa... Mam nadzieję,że mnie rozumiecie....:)

Gość Myśląca o Operacji
i nie wiem po prostu co robić...nie chciałabym całkowitej korekty nosa,a nawet chrząstki...tylko skorygowania tej części...tak jakoś to wyciąć żeby tak nie odstawało,wtedy nie byłoby takich wielkich dziur w nosie ;)

Gość CzikiTtaAa
Nie widzę niczego złego w nosie Pameli. Więc jeśli masz taki jak ona to odpuść sobie operacje. Wymyslasz problem.

Gość gośććććc44444
jedyne co widzę tutaj do poprawy chirurgicznej to usunięcie tych sztucznych cyców. a nos jak najbardziej ok...

Gość Myśląca o Operacji
Dziękuję za szczere odpowiedzi 🌼 odpuszcze sobie operacje... :)

Gość jak dorosla baba
moze mowic o nosie nosek, pewnie zamiast ust masz dziobek??

Gość do jak dorosla baba
a ty to jestes dorosla i wredna :O skąd sie takie babsztyle biora żałosne