Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noraaktora

moja była dziewczyna wyszła za mąż

Polecane posty

Gość noraaktora

i to chyba zaraz po tym jak mnie rzuciła. Wiem bo znalazłem ją na facebuku pod innym nazwiskiem. Na naszej klasie też ma inne nazwisko. A jak sie znalismy w ogole nie miała konta na naszej klasie. Jestem załamany :( Ta wiadomość mnie dobiła. Mi zawsze mówiła, że ona nigdy nie wyjdzie za mąż. A jak mnie zostawiła zaraz wyszła. Łzy cisną mi się do oczu. Serce mnie boli. Miał ktoś podobnie?

Gość noraaktora
Dodam, że ona jest śliczna i mogła mieć każdego. A ja jestem brzydki. I jak się poznaliśmy to mi powiedziała ze ona nie musi miec lalusia. Inaczej mówiła inaczej zrobiła. A jak zobaczyłem na fejsbuku dziewczynę która pewnie jest siostrą jej męża , jaka nieziemsko piękna i seksowna to jak sobie pomyślę, jaki z niego przystojny i seksowny chłopak to czuję się jak kupa g...a. Dodatkowo tam jest u niej na profilu jedno zdjecie jakiegos zagranicznego kolegi, to taki przystiojny, ze jak sobie wyobraże w jakim towarzystwie facetów sie obraca to czuje sie żałośnie. Jak sobie z tym poradzić? Myśl o niej zatruła mi mózg. Juz nie potrafie myslec o niczym innym. Dodam ze szukanie nowej dziewczyny nie ma sensu. Szukałem juz wszedzie i żadna, absolutnie żądna dziewczyna mnie nie chciała. Jestem skazany na dożywotnią samotność nawet bez możliwośći zamienienia choćby słowa z jakąkolwiek dziewczyną :( Błagam jak sobie poradzić w takiej sytuacji :(