Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku Wasze córki dostały pierwszy wózek dla lalek i jakiego typu?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym kupić mojej córce na drugie urodziny wózek dla lalek. Ale przeglądając ofertę nie mogę się zdecydować na konkretny! Raz uważam, że powinna to być lekka spacerówka, za chwilę zmieniam zdanie, że lepszy wielofunkcyjny, bo więcej możliwości zabawy itd. Dlatego bardzo Was proszę o opinie z Waszego doświadczenia, który wózek się sprawdził, a który był zbędnym wydatkiem. dziękuję

Gość gość
Kupiłam córce na drugie urodziny wózek lalkowy quinny wielofunkcyjny-spacerówka,fotelik i gondola. Chętnie się nim bawi i chodzi z nim na spacery. Dodatkowym plusem jest to,że ma skrętne przednie koło więc łatwo się go prowadzi.

Też w wieku 2 lat, na urodziny, zestaw z GRACO To był najlepszy zestaw zabawkowy, córka ma teraz 10 lat, a dalej się tym bawi (a jeszcze częściej młodszy brat ;) ) Czasem nawet brata woziła w tym wózku jak był mały :D Ma taki granatowy zestaw: spacerówka, łóżeczko turystyczne, krzesełko do karmienia, fotelik samochodowy, do wózka fajna torba, z matą do przewijania.

Gość gość
nie jest wywrotny?

Gość gość
Póki co myślę o samym wózku, bo ceny z allegro mnie przerażają (czasami droższe od dziecięcych spacerówek ;-) ) na razie myślałam o czymś do 150 zł.

Gość gość
up!!!