Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta Kot04

pieklo i niebo istnieje

Polecane posty

Gość Kobieta Kot04

Jak kazdy z nas zastanawia fakt czy jest niebo i pieklo ja wierze ze jest choc...mysle ze pieklo jest dla ludzi nie majacej zadnej skruchy i nie zaluje swojej decyzji podjetej na ziemi.wiekszosc ludzi twierdzi "nie chodzisz do kosciola pojdziez do piekla"a to stek bzdur ! jezus sam napisal i powiadal ze nie chce zadnych swiatyn!!chcial by ludzie w niego wierzyli postepowali wedlug jego zasad,moim zdaniem Bog nie jest okrutny w zaden sposob by wysylac za blachostke do piekla,nie wiem czy ogladaliscie material siostry Faustyny mowi ze najwiecej jest tam ludzi co w pieklo nie wierzy nastepna bzdura to niebo musi swiecic pustkami choc ja i w to i w to wierze ,ale z drugiej strony mowi sie ze tam nie na wojen wszyscy tam sa dobrzy wiec chyba cos w tym musi byc!nie bez powodu nasz chrzszcza Bog jest naszym Ojcem a Ojciec swoich dzieci do piekla nie wsasza :) zapr do dyskusji wiem ze ten tenat juz byl wiele razy ale chcialam zalozyc swoj wlasny :) wkoncu Bog kazal nam o. nim mowic

Gość kobietA pies
myślę, że piekło nie istnieje...Istnieje jedynie świat duchowy, gdzie panuje miłość i zrozumienie.

Tez masz racje alr z drugiej strony jak by tam nic nie bylo poco by bylo te cale zycie nie mialo by to sensu Bog ma cos zaplanowane dla nas