Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite125

Chyba bede miał prace bez wychodzenia z domu

Polecane posty

Moj ojciec otwiera firme informatyczna i prawdopodobnie dostanie dofinansowanie z UE .. Ale to wszystko nie jest pewne..

zawsze marzylem o tym zeby pracowac kiedy hce i ile chce i tylko na moich zasadach ..

Gość gość
Super. Fajnie,ze ci sie tak układa.... Ja tez szukam pracy w domu ale niestety jakos nie moge trafic na powazne oferty...

ja nie mam pojecia o informatyce . Byc moze bede sie zajmowal fakturami

nienawidze wychodzic z domu

jak ojciec zarobi 7 tys miesiecznie , a ja 1 tys zł netto to bedzie super Bede mial na striptizerki pieniadze Nigdy nie bylem na striptizie z braku funduszy..

Gość gośćjhkj
prawik zawsze cos kombinuje

jak bede zapieprzal ? Szefem jest tylko moj ojciec ..Bede robil nie wiecej niz 2 godziny dziennie i dostane od ojca 1 tys zl On juz ma zamowienia z wiekszych firm na program ktory stworzyl i ma szanse na dofinansowanie 50 tys zł z UE Jak mowilem to wszystko nie jednak pewne..Poinformuje was za miesiac czy mam ta robote

Bede robil nie wiecej niz 2 godziny dziennie i dostane od ojca 1 tys zl miesiecznie

Gość marysia,32
to nie jest tak ze unia ci da 50 tys...i hop siup rob se co chcesz...ile chcesz i olewaj:P bedziesz miec nie ra znoz na gardle...i przez 12 miesicy bedziesz musial razem z tatusiem sie modlic i nadstawiac karku zeby utrzymac ta firmę i nie musiec zwrac pieniazkow....wiesz??? (groamdzic faktury,placic skladki,zusy krusy itp) ... baj de łej....jestes smierdzacym smieciem,zerem,leniem i neiudaacnzikiem zyciowym....ze korzystasz z pomocy tatusia...ktory da ci praccę. Nie czujesz sie z tym zle,neihonorowo,podle....i szujowato??? poradzisz sobie kiedykolwiek w zyciu jak zabraknie tatusia??? utrzymasz rodzine???

Gość gość
Wspaniale. Będzie mógł pracować w domu i łączyć przyjemne z pożytecznym. Pracę oraz kończenie rękodzieła na klawiaturę i monitor!:)

Gość gość
Marysia,32 Ależ ty jesteś dziewczyno frustatką.Straszną frustratką. Rzekłbym nawet po lekturze twego posta że wręcz mu zazdrościsz tego że będzie miał taką pracę. Przecież on nie będzie na utrzymaniu u Ojca tylko będzie u niego pracował.