Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo brzydkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Musze się tu wygadać bo nikomu tego nie powiem na żywo. Jestem mamą 2 dzieci i teraz 3 ciąża. Kuzynka ma jedno dziecko a 2 miesiące temu urodziła drugie. Wczoraj nas odwiedzili i nie wiedzialam co powiedzieć. W życiu nie widziałam tak brzydkiego dziecka! Moje dzieci jak były malutkie były prześliczne, jej starszy synek jak się urodził to też był cudny i nadal uważam ze jest piękny, ogólnie jestem z tych kobiet co się roztkliwiają na widok dzieci a to dziecko wyglądało okropnie. Nie wiem czy to hormony we mnie szaleją? A moze temu dziecku coś jest? Chociaż rodzice twierdza ze zdrowe. Ale główkę ma taką dziwną do szpica do tego ogromne policzki i maleńkie świdrowate oczka. Ust prawie nie widać taka kreseczka schowana w policzkach. Ma też masywne ogromne uda i łydki i takie maleńkie stopy zupełnie nie proporcjonalne. Pamiętam ze moje dzieci miały właśnie takie duże stopy na chudych nóżkach. Dziecko ma 2 miesiące i wazy ponad 8 kg!

Gość gość
cóż no ja widziałam duzo brzydkich dzieci ;P a ich matki i tak wklejają 100000000 zdjec na FB chociazby, gdzie ja bym się wstydziła :D

Gość gość
Twoje były śliczniutkie ,ale pierniczysz ,wszystkie dziecko absolutnie wszystkie są brzydkie po urodzeniu i po paru mies a nawet roku ładnieją ale też co niektóre .

Gość gość
widzialam2 dzieci, raczej troje.wszstkie rude:(brzdki.wyrosly

Gość gość
mala klaudie do tej pory pmietam. glowa jak bocianie gnazdo, buzia wiecznie zly humor. najpiekniejsza sukienka wygladala na neij jak worek na zebraku. wyrosla na ladna dziewczyne. Bogu dzieki

Gość gość
Moje byly sliczne i jej pierwsze tez. Moje mialy czarne gęste włosy, były drobniutkie i proporcjonalne i miały takie wielkie granatowe oczy. Jej synek był bez włosków i też miał takie sliczne oczy malutki nowek i był okraglutki ale proporcjonalny a to dziecko jest szersze niż dłuższe. Ma malutkie oczki takie dziwne, maleńkie stopy nigdy nie widziałam takich malych stópek i na stożkowatej głowie na samym czubku ma taki jeden kosmyk rudawych włosów. Poważnie jest tak nieładne że nie wiedziałam gdzie patrzeć zeby matki nie urazić. Moze się jeszcze zmieni, ale ja się zaczynam powaznie zastanawiać czy ono nie jest chore.

Gość gość
i moja kuzynka mala byla tak brzydka ze szok!!!!!wlosy? wiecie jak wygladaly wlosy malej klaudii i tej kuzynki? o wiem. jak sucha trawa po zimie, taka co sie snieg roztopi. taki mialy upierzenie.

Gość gość
autorko bardzo współczuje twojej kuzynce. Ale nie dziecka tylko takiej popieprzonej kuzynki jak ty :O żałosnej istoty

Gość gość
Może jestem popieprzona ale się martwie o to dziecko. Poród miała bardzo trudny, problemy w czasie ciąży i dziecko jest dziwne. Zwyczajnie się boję ze coś nie tak a nie chciałabym zeby coś przeoczyli. Z drugiej strony to widziało to dziecko wielu lekarzy i zaden nic nie mówił, ale moje dziecko też wielu widziało i nikt nic nie mówił a jak miało 2 lata okazało się ze jest chore wiec się boje! Uwierz mi ze widziałam różne dzieci jedne ładniejsze inne ciut mniej ale wszystkie wyglądały w miarę normlanie a to nie! Ale nikt w rodzinie nic nie mówił ze jest chore i raczej nie ma szans zeby ukrywali chorobę córeczki. Moze jakbyś widziała tą dziewczynkę to byś zrozumiała o czym piszę. Dla mnie ona zdecydowanie odbiega od normalnego niemowlaka.

Gość gość
Nie wierzę. ale pieerdolisz. Może wklej jej zdjęcie to ci wszyscy powiedzą, że owszem widzieli takie nie raz i jest w 200% normalne i zdrowe.

Gość gość
Autorko martwisz się o to dziecko? Buahaaa akurat! A jeżeli piszesz prawdę to lepiej byś jako "ciocia" nie zbliżała się do tego dziecka , poważnie ci mówię bo za rok , dwa może z dzieciaka wyrosnąć fajny ładniutki dzieciak a ty dostaniesz zawału i będziesz na kafe leczyć depresję....Jestem tego święcie przekonana. Już ja znam takie co się szczerze martwią a popieprzonych jak o sobie napisałaś trzeba się wystrzegać jak brudu.

Gość gość
K***a granatowe oczy ma praktycznie każde dziecko nowonarodzone

Gość gość
A ja się przyznam że mój pierwszy syn nie był zbyt piękny. Pulchny z dużą głową. Nawet nie tyle dużą co tylnia część taka jakby większa. Wujek mówił na niego kosmita. Jedyne co miał ładne to duże, szerokie usta ale przy pulchnych polikach niezbyt to pięknie wyglądało. Teraz ma 13 lat i może piękny nie jest ale jest szczupły i całkiem przystojny.

Gość gość
Nie wszystkie dzieci są piękne, mój miał oczka jak szparki- jeśli już otworzył, policzki jak u mopsa, spuchnięty, płaski nos i głowę tak niemożliwie stożkowatą że dopiero później rodzina się przyznała że nie wyglądało to ładnie... Z kolei córcia siostry, po cc była jak niemowlak z reklamy, gładziutka różowa cera, idealne rysy dzidziusia, przesłodka...

Gość gość
Pewnie jest chore. Zasugeruj delikatnie jakieś badania.

Gość gość
uwierzylabym ci gdyby nie zdanie ze dziecko 2 miesięczne wazy ponad 8 kg co bralas?

Gość gość
a może miała 6kg jak się urodziła? to wtedy 8kg w 2 miesiącu jest możliwe :P