Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marokam

Jak kusicie swoich facetów?

Polecane posty

Gość Marokam

Witajcie dziewczyny ciekawi mnie czym kusicie swoich mężczyzn i jak to robicie. Nie brakuje mi pomysłów chętnie się podzielę ale nowych nigdy za wiele

Gość Marokam
To może podam przykład Mój bardzo lubi kiedy podaję mu obiad w króciutkiej mini i szpilkach Kiedyś gdy się nad nim pochyliłam podając mu talerz a miałam dekolcik, stwierdził : No i nie dasz mi zjeść??:) Gdyby nie głód pewnie od razu porwałby mnie do łóżeczka

Gość Marokam
bardzo śmieszne duchu :) ale może wymyslisz coś na miarę kobiety bo hmm chyba jesteś kobietą

Gość gość
ponieważ mój mąż najchętniej bzykałby wszystko co nie ucieka na drzewo ja go kusić nie muszę :D

Gość gość
ja lubię kusić ale nie swoich mężczyzn :D

Gość Marokam
duch to życzę powodzonka z wiśta wio heh żałuje teraz ze zamiast stroju kowboja zamawiałam pokojówkę na allgro :P

duchu dzięki tobie znowu zaczynam wierzyć w ludzkość :D a już myślałam że ludzie z fantazją wyginęli ;)

Gość nieogar
Ja mojemu mówię "gnij się do minety" i wszystko mam zrobione tak jak lubię :D

Gość gość
nieogar a on w odpowiedzi mówi do ciebie ''klękaj do miecza szma.o'' :D ;)

Gość Marokam
Są tu normalni? :)

Gość jfk-ej
normalni nie musza kupować przebieranek na allegro :)

Gość panwgd
Mojego podniecają szpilki i duży dekold. A najczęściej daje mu caluski np najpierw czoło później za uszami rozpinam mu koszule i ...

Gość gość
i...i rwiesz za suta hahah

Gość Marokam
nie rozśmieszaj mnie jfk panwgd :)

Gość gość
mi się marzy pokusić takiego jednego pana co to mam na niego straszną ochotę :) prowokacyjnie poocierać się o niego oczywiście zawsze tylko przypadkiem ;) aby zauważył jak mój wzrok prześlizguje się po jego kroczu i w tym czasie rozchylić usta i niby to w zamyśleniu przesunąć językiem po wargach lekko je nawilżając.....podejść do niego od tyłu i szepnąć mu do ucha "ależ cię pragnę....mam już mokro między nogami" ;) ciekawe czy by się skusił po czymś takim :)

Gość jfk-ej
chodzenie do łóżka w butach (szpilkach) nie jest normalne

Gość nieogar
Owszem, ale my tak lubimy :)

Gość Marokam
Kiedyś wymyśliłam też że zrobię nastrój w łazience świece, wanna pełna piany i pozwoliłam mu tylko na siebie patrzeć gdy się myłam ale nie pozwoliłam mnie dotykać czy wchodzić do wody. Podobno fajnie działa takie trzymanie na dystans i wzmaga mężczyznom pożądanie Oklepane ale u mnie zadziałało :) Macie jakieś fajne sposoby uwodzenia?

Gość gość
ja zawsze chciałam zatańczyć striptiz dla mojego ale się nie mogę przełamać

Gość gość
świetny pomysł z tym patrzeniem mu w rozporek Ciekawe czy faceta by to podnieciło? pomyślałby że mam jestem napalona czy nienormalna. ?? czy to byłoby krępujące gdybym dała mu tak znać ze mi się podoba? Wypowiedzcie się

Gość Marokam
Oj chętnie bym mu wtedy pozwoliła, miałam na to ochotę ale chciałam go samym widokiem pokokietować, wzmóc pożądanie. Cukierek wypowiesz się co byś zrobił gdyby kobieta patrzyła ci w rozporek z upodobaniem? czy to dla ciebie kuszące? nabrałbys ochoty?

Gość panwgd
Nie no. Mój strasznie się podnieca jak patrzę się mu bardzo głęboko w oczy. Albo też po prostu rzucam na łóżko i się zajmuje nim odpowiednio. Albo przytulam go i mówię mu do ucha np że mam na niego straszną ochotę.

mój strasznie się podnieca jak po kąpieli założe jego koszulkę. Tylko to. Mnie lekko zakrywa i tak tyłem do niego robię mu kolację i ups coś mi spada i perfidnie schylam się po to nie gnąc nóg w kolanach i z tylu wszystko widać. Tyle wytrzymuje. Potem razem kończymy robić kolację.

Apropo Kiedyś czytałam na jakiejś stronie że facetom nalezy budowac w głowie przyjemne obrazy Ja często mojego mężczyznę kuszę brakiem bielizny pod spódniczką gdy mu to pokazuję myslę ze długo pozostaje mu to w głowie :)

Mojego mężczyznę niesamowicie podnieca jak łapiąc ustami jego dolną wargę ją ssam, mówi mi wtedy, że czuje taki jakby impuls, albo gdy pod jabłkiem adama, a tak właściwie na samym jego dole całuje, delikatnie muskam to miejsce, ew. gdy podczas pocałunku całuje go do ucha i delikatnie podgryzam, albo gdy po prostu go prowokuje, mam nadzieje że pomogłam:)

Gość gość
a np lizanie namietne lizaka lub loda w lecie gdy on patrzy?