Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie jest to Ciąża , wiec co ?! pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam , mój problem polega na kłopocie z miesiączką a raczej jej braku. ostatnia miesiączka wystąpiła u mnie 10 kwietnia , od tej pory nie pojawiły się żadne plamienia. 7-8 dni po przewidzianym terminie miesiaczki w maju zrobilam test dwukrotnie, kazdy z roznych firm dla pewnosci , obydwa wyszly negatywne. Nadal sie balam, wiec umowilam sie na wizyte do ginekologa, tam Pani Doktor zrobila mi badania ogolne, USG przez pochwe i wysluchala moich obaw. Powiedziala , ze wszystko jest w porzadku , jajniki sa troszke nabrzmiale , ale tak to podobno jest przed okresem. Powiedziała, ze nie widać zadnego pęcherzyka ciazowego i na 99% nie jestem w ciaży. Dodam , ze miesiaczke pierwsza dostalam majac 10 lat, teraz mam 19 , Pani ginekolog przepisala mi tabletki Luteina 50 i powiedziala , ze mam je brac dwa razy dziennie przez tydzien w miedzy czasie mam dostac miesiaczke. Gdy chcialam sie dowedziec jaka jest przyczyna spoznienia okresu , dowiedzialam sie, ze bardzo mozliwe, ze stres , ktory mialam w maju. Dwa dni temu powinnam miec okres gdybym dostala w maju, czyli od dwoch miesiecy nic sie nie ruszylo, tabletki mi nic nie daly. Czesto bola mnie jajniki i jak nigdy piersi pobolewaja mnie. Dodam , ze miesiaczke 3 i 4 miesiace temu mialam za wczesnie, ale jesli o regularnosc mojej miesiaczki to jest zazwyczaj (przynajmniej byla) w porzadku co 28 dni przez 6 dni , czasem z kilkodniowym opozniniem lub przyspieszeniem. Mam przepisane tabletki antykoncepcyjne i wykupione ale nie moge zaczac ich brac, bo nie pojawila sie jeszcze miesiaczka. Co moge zrobic ? Nie mam jak skontaktowac sie z moja Pania Ginekolog bo jestem na wakacjach. Bardzo stresuje mnie moja sytuacja, bardzo prosze o odpowiedz. Z powazaniem Gość

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować