Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błażejowe_martusiątko

Bardzo niski facet i kobieta

Polecane posty

Dzisiaj widziałem jak szli ulicą... uwaga, może wam się zrobić niedobrze!! :( BARDZO niskiego faceta (na oko miał może 169 cm) z kobietą takiego samego wzrostu co on... :( Normalnie nic, tylko dać w zęby temu kurd*plowi. Żeby takie niskie dno za normalne kobiety się brało, normalnie żal mi tej dziewczyny że na niego poleciała. Sama mam 165 cm i NIGDY ale to PRZENIGDY nie splunęłabym nawet na faceta co ma mniej niż 170 cm!!!

Nic nie mam, ale uważam że za kobiety nie powinni się brać, bo się po prostu do tego NIE NADAJĄ !!!

Bo niski poniżej 170 cm nie umie sexu uprawiać. Dajcie spokój... z takim wzrostem za kobiety się brać? Co to się porobiło... :(

Gość gość
Ale jadem plujesz.. Straszna z Ciebie osoba.. Ja na to tak nie patrzę.. Widzę szczęsliwych, zzakochanych ludzi. Wzrost nie ma tu nic do rzeczy.

Gość łażejowe_martusiątko
Ale widok kiedy koleś poniżej 170 cm prowadza się z kobietą podobnego wzrostu (albo nie daj boże wyższą od siebie) jest paskudny i psuje mi dobry smak :(

Gość gość
Ja byłam z facetem który ma 170 cm wzrostu sama mam 176. Rozstaliśmy się. Mój mąż ma 186 i pasujemy świetnie do siebie