Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scotty17

Nie chce byc gejem

Polecane posty

Gość gościaa
Być może wydaje ci się, że jesteś sam ze swoim problemem, że jesteś inny niż wszyscy i pragniesz być "normalny". Poszukaj w internecie, wejdź na jakieś forum a przekonasz się, że takich jak ty jest tysiące i nie chodzi mi o homoseksualistów, tylko o chłopaków, którzy mają problem z ustaleniem swojej orientacji, tak samo przeżywają to, przejmują się, ukrywają swoje myśli przed znajomymi i rodziną. Takich historii jest mnóstwo! Wszystko się jakoś w końcu ułoży, na razie nie wkręcaj się bardzo, poczekaj co przyniesie życie i pamiętaj, że nie jesteś sam z takimi rozterkami!

Gość gość
autorze mam ten sam problem, tylko że ja już próbowałem z facetem, a z kobietą jeszcze nie, lubię kobiety ale nie działają na mnie tak jak mężczyźni, nie chhce być gejem ze względu na rodzinę i na Boga, jestem wierzący praktykujący, nie wiem tylko czy Bó by potępił mnie czy Jemu to przeszkadza że jestem gejem, czy to tylko wymysły kościoła, tak czytam to i nowy w mieście też wydaje mi się być gejem

Gość gość
ciężki temat żyłoby się wam łatwiej gdyby społeczeństwo było tolerancyjne, przykre że trzeba rezygnować z przyjemności tylko po to żeby nie być wyszydzanym

Gość gość
scotti17-nie sluchaj tych co Tobie mowia"nie walcz z tym,mozesz byc przeciez bi"itd.Seks w obrebie jednej plci jest obrzydliwy.Ludzie maja rozne sklonnosci ale wiekszosc z nas je zwalcza jako zle.Tak samo jest z homoseksualizmem.To jest po prostu WYBOR a nie zadna"orientacja seksualna".Cos takiego NIE ISTNIEJE.Mimo twierdzen lewactwa.Poza tym jest a wlasciwie przede wszystkim jest kwestia wiary.Wierzysz w Boga?Homoseksualizm jest potepiony w Biblii i to kilka razy.Jest wyraznie napisane ze pewne gd**y grzesznikow nie wejda do Krolestwa Niebieskiego.Homoseksualisci sa jedna z tych grup obok,zlodzieji,klamcow,rozpustnikow i jesdzcze kilku innych.Dzis swiat staje na glowie i zlo nazywa dobrem i odwrotnie.Malo tego faza zzniewolenia w jakiej obecnie jestesmy jest juz ostatnia przed zupelnym totalitaryzmem.W fazie ostatniej dobro bedzie karane tak jak juz obecnie jest to w niektorych krajach.

Gość gość
"gość ciężki temat żyłoby się wam łatwiej gdyby społeczeństwo było tolerancyjne, przykre że trzeba rezygnować z przyjemności tylko po to żeby nie być wyszydzanym "_____________a co to ma wspolnego z"tolerancja"?Kolego?Do czego jest Tobie potrzebna ta tolerancja?Homosie byli od zawsze jednak sie z tym nie afiszowali.Wy jednak chcecie czegos wiecej.Nazywa sie to AKCEPTACJA.Tego sie tak naprawde domagacie a nie zadnej tolerancji.Tolerowani jestescie.Byliscie zawsze.Czy ktos was mordowal,bil,przesladowal w sytuacji jaka byla dotychczas?NIE.Ale wam sie sni nasza akceptacja ktorej NIGDY nie bedziecie miec.Przytlaczajaca wiekszosc spoleczenstwa nie godzi sie na to.Zreszta tak tez jest w krajach gdzie przyjeto ustawy o zwiazkach tej samej plci-spoleczaenstwu sie to NIE PODOBA a ich rzady postepuja wbrew swoim wyborcom.Wiem to na pewno.I na koniec o polskie tolerancji:Polska byla od zawsze najbardziej tolerancyjnym krajem po tej stronie wody.Moze i po obu stronach.To wlasnie do Polski uciekali wszyscy przesladowani gdziekolwiek na swiecie.Prawo polskie stanolwilo od ZAWSZE:"Kto przekroczy granice Rzeczypospolitej WOLNYM JEST" !!!!!.To wlasnie w Polsce Zydzi otrzymali azyl i prawo pobytu po tym jak zostali wypedzeni z tej"tolerancyjnej" europy.Z jej zachodu i wschodu.My-Polacy przyjelismy ich i traktowali na swoje wlasne neiszczescie jak sie okazalo wielokrotnie pozniej na swoje wlasne nieszczescie.Przestan wiec i ty i pozostali szkalowac wlasna Ojczyzne.W Polsce moze byc dobrze i bedzie.Trzeba tylko UCZYC SIE HISTORII walsnej Ojczyzny.Jezeli ktos kocha swoja dziewczyne czy chlopca-to chce o nim wszystko wiedziec.A co wy wiecie o Polsce......Tylko to co wam powiedza ci ktorzy jej nienawidza z tvn-u,polsatu czy zydowskiej gazety dla Polakow.

Gość gość
Komus komu sie zdaje ze Kosciol ma jakies"wymysly".Przeczytaj to z uwaga i znajdz w Biblii.Jak pewnie wiesz Biblia jest Slowem Bozym. :::::::Ktokolwiek obcuje cielesnie z mezczyzna, tak jak sie obcuje z kobieta, popelnia obrzydliwosc. Obaj beda ukarani smiercia, sami te smierc na siebie sciagneli. (Ksiega Kaplanska 20,13). Kontekst nie wskazuje na prostytucje w swiatyni kananejskiej, jak twierdza homoseksualisci. Homoseksualizm wymieniony jest tu razem z innymi zboczeniami, jak uprawianie seksu ze zwierzetami (Ksiega Kaplanska 20,23). Mamy tu do czynienia z ta czescia Prawa, o której Jezus powiedzial, ze nigdy nie przeminie (Ewangelia Mateusza 5,17-19). ... kobiety ich przemienily pozycie zgodne z natura na przeciwne naturze. Podobnie tez i mezczyzni, porzuciwszy normalne wspólzycie z kobieta, zapalali nawzajem zadza ku sobie, mezczyzni z mezczyznami uprawiajac bezwstyd i na samych sobie ponoszac zaplate nalezna za zboczenie ... ci, którzy sie takich czynów dopuszczaja, winni sa smierci (List do Rzymian 1,26-27 i 3

Gość cigarrette
Kochanie jesli jestes gejem nic na to nie poradzisz. Po prostu poczekaj as bedziesz przekonany na 100%. W tedy zdecyduj co zrobisz ze swoim zyciem. Hycie homoseksualista nie jest niczym zlym. Nie mass czego die wstydzic to spoleczenstwo powinnonsie wstydzic za swoja reakcje na oryginalnosc ;-)