Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheshirka

Podrywają mnie starsi faceci a rówieśnicy prawie nie zwracają uwagi ...

Polecane posty

Gość Cheshirka

Cześć wam, mam 16 lat i prawie zero powodzenia u chłopaków w moim wieku. To znaczy od czasu do czasu czuję, że jakiś mi się przygląda, ale nigdy nie podchodzi... Co innego starsi, na ulicy uśmiecha się do mnie całe grono 40+, a zagaduje i flirtuje przedział 20-35. Nie wiem widzą we mnie starsi faceci, czego nie widzą 16-latkowie. Przez chwilę myślałam, że tych młodszych odstraszają moje nietradycyjne włosy. Nie podążam za skromną modą nastolatek i noszę na głowie uroczą finezję kasztanowych loków przerzuconych na prawą stronę twarzy. Może one w magiczny sposób postarzają mnie do 30stki, że mam takie wzięcie u starszych? :E

Gość gość
Wyglądasz na starszą i takie włosy odejmuja ci uroku więc zagaduja tacy w wieku twojego ojca, albo ci doswiadczeni zyciem którzy wiedza ze wyglad sie nie liczy. rowiesnicy chca miec ladna dziewczyne dlatego sie nie interesuje. przykre ale prawdziwe, jestem niewiele starsza od ciebie

Gość Cheshirka
Z buzi jestem niczego sobie :) wiele osób uważa te włosy za atut, gęste, zdrowe. Tylko może zbyt ekstrawaganckie?

Po prostu takie czasy, że starym prykom marzą sie nastolatki. Z kolei nastoletnim chłopcom dziewczyny łatwe w obyciu, przejmujące za nich inicjatywę.

Gość Heniu
Chcesz, żeby 16latkowie Ciebie podrywali? Niby jak mieliby to robić? I czego oczekujesz? Adoracji full pakiet z każdej strony? Na pewne rzeczy nie mamy wpływu.

Gość Cheshirka
Oj, Heniu. Wystarczyłoby mi, gdyby któryś zamiast bezsensownie się na mnie gapił, podszedł, porozmawiał. W końcu na świecie w jakiś sposób tworzą się pary, język migowy jeszcze nie został urzędowym.

Gość gość
fiku mikuuu Po prostu takie czasy, że starym prykom marzą sie nastolatki. Z kolei nastoletnim chłopcom dziewczyny łatwe w obyciu, przejmujące za nich inicjatywę. gggg Łatwo zgonić winę na facetów. Tylko, że kobiety z natury lecą na starszych często bardzo starszych od siebie. a co do nastolatków to nie łatwe w obyciu im się marzą ale normalne kobiety, które jak chcą poznać chłopaka to po prostu zagadują a nie stoją, patrzą się i czekają na ruch faceta jak jakaś niemota.

Gość AvrilLUS
Szkoda, że w stosunku do męskich niemot nie jesteś taki łaskawy :D