Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obydwoje bez pracy, dwoje dzieci i co dalej?

Polecane posty

Gość gość

piszę się nieco się wyżalić, nie wiem co począć, najpierw straciłam pracę ja, potem mąż, przez jakiś czas mąż dorabiał, ja też trochę, teraz już nie ma dla nas fuch i nie mamy z czego żyć, nie wiem co zrobić :( dostajemy zasiłek z mopsu ale to nas starcza tylko na opłaty a na jedzenie już nie ma :/

Gość gość
Zrobta se trzecie

Gość gość
Nie przejmuj się tym wpisem na górze, najlepiej udajcie się po jedzenie do caritasu, zawsze to coś. Może parę groszy wpadnie Wam ze zbierania jagód, grzybów. Nie wiem co doradzić, sama byłam w takiej sytuacji. Może poszukaj pracy jako opiekunka do dziecka, dzieci. Na wakacje poszukują, przedszkola zamknięte, powodzenia.

Gość gość
Skad jestes?

Gość gość
jestem ze Śląska, szukam pracy już prawie 3 lata i nic :( szukałam jako opiekunka i nikt mnie nie chce jak słyszy, że mam swoich dwoje, dorabiałam na sprzątaniu ale już mnie nie chcą, byłam opiekunką w PCK, ale też już nie chcą współpracować

Gość gość
A może restauracje, puby, szukają pomocy kuchennych. Są wakacje, ludzie idą na urlopy, imprez ogrom. Każde ręce do pracy przydatne.

Gość gość
po co robicie dzieci?

Gość gość
Jak zrobili to mieli pracę, a teraz stracili. Po co takie głupie wpisy, rodzina ma problem a tu ktoś jeszcze krytykuje.

Gość RoY Orbison
do poieki iśc|! Dla alkoholików mają na wódke to dla dziei na jedzenie powinni tez mieć!!!!

Gość RoY Orbison
do opieki społecznej iśc!