Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w katowicach rasista okaleczył młotkiem egipcjanina

Polecane posty

Gość gość

złamał mu nos, napastnik lat 25, wygolony skinhead, w tym samym dniu zaczepił też dziewczynę bo mu się nie spodobała jej twarz, zbyt mało aryjska była, ten kraj się stacza...

Gość gość
xza dziewczyne powinien miec wp*****l, ale za egipcjanina plus :classic_cool: egipcjanie siedzcie w swoim kraju! mnie kiedys jeden smiec podrywal natarczywie!! stary dziad z egiptu i jeszcze gadał po polsku i wciskal mi bajer że ma na imie Michał stary egipski pryk zbok musialam uciekac

Gość gość
szkoda że nawet na tym forum są tacy podli ludzie którzy popierają rasizm i przemoc

Gość tywwiaa
Do durnej dziewuchy z 20.48 : Czyli ty nie masz zamiaru absolutnie nigdy jechać na wakacje do Egiptu? Bo wtedy Egipcjaninie mieli by święte prawo z*********ć cię młotkiem? pustaku wstrętny ohydny :O

Gość Moją kolezankę i jej chłopaka
Hiszpana też pobili w Katowicach kilka lat temu...

Gość gość
a boicie się chodzić po swoich miastach? mam na myśli szczególnie ludzi odbiegających wyglądem: styl hippiski, punkówy, okularnica, długi nos, ciemna karnacja, wszystko to może podpaść rasistom i oni wtedy atakują

Gość gość
no i dobrze, mieszanie narodów to nic dobrego. Turystyka i współpraca gospodarcza za to jest całkiem ok. Przestańcie w końcu chrzanić o rasiźmie w Polsce, nie większy jest niż gdzie indziej na świecie.

Gość gość
każdy ma prawo nie lubić kogo mu się chce i żaden ćwok nie ma prawa komukolwiek kazać lubić obcych. a napaść jak napaść, trzeba łapać delikwenta i do aresztu. najhgorsze jest to, że takie przypadki sprzyjają wprowadzaniu prawa o inwigilacji wszystkich i wszystkiego.I tak naprawdę dopiero to jest przeje.ane.

Gość gość
arabowie to zli, podli ludzie, popatrzcie sobie na foty kobiet pooblewanych kwasem, mowa o muuzulmanach! u mnie na osiedlu stoja dresy i co? zaczepiaja i tyle, ale muslimy to podli ludzie, jak sa w grupie(wataha) to juz w ogole... raz szlam, spotkalam grupke takich to mnie za reke lapali i chcieli gdzies zaciagnac!!! balam sie krzyczalam, na szczescie zbieglo sie troche ludzi i ich nawet pobili kijami, wiec lepiej dowiedzcie sie ZA CO pobili tego egipcjanina

Gość gość
ta jasne, rasista, a jakiej to rasy niby byl ten egipcjanin? w Polsce rasizm? bzdura...u mnie mieszka pelno Azjatow, Afyrkanerow (czarnych) i nikt im nic nie robi, araby to nasza rasa, tez biala, wiec na pewno nie rasista :D :D

Gość PytającaMama
ja nic nie mam do obcokrajowców, ale nie toleruje tych ich dziwnych zwyczajów. Np w przyjedzie Ci taki z krajów muzułmańskich, weźmie za żonę Polke i jak coś mu się nie spodoba to ją zabije. Wiele w swoim życiu czytałam ksiązek o takiej kulturze i o żonach Polkach. Jedna musiała jesc resztki pod stołem z dziećmi po tym jak panisko z matula się nażarli. Potem ją bił, a gdy chciała uciec to po prostu ją zabił...

Gość gość
Jeśli był muzułmaninem to sie nie dziwię, teraz się zacznie jazda z muslimami. Europa sie budzi.

Gość anty-gona
a ja po 8 latach malzenstwa z egipcjaninem moge napisac, ze nie zaluje nawet jednego dnia z nim spedzonego......