Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie że człowiek który nigdy nie uprawiał seksu jest dorosły?

Polecane posty

Gość gość

według mnie nie, nawet jak ma 50 lat a nie r****ł to jest dzieckiem

Gość dsdfedwf5454
studenciak?

Gość gość
a według mnie tak, seks to banał z tym że taka osoba może być aspołeczna, albo mieć jakieś blokady i wady, ale jeśli ktoś jest aseksualny i go to nie interesuje to jego broszka, można się realizować w nauce, biznesie, sztuce i 100 innych dziedzinach acz jak mówię trochę to dziwne bo biolgia jednak wymusza pewne rzeczy ale z dorosłością to mało ma wspólnego

Gość gość
jak mam 47 lat i nigdy sexu nie robiłem, jakoś nie udało mi się żadnej dziewczyny zachęcić by ze mną to chciała robić. teraz już mi nie zależy. przeszło mi. a jestem wykształcony i stabilny finansowo. tyle , że niezbyt przystojny

Gość gość
a co ma kopulowanie do bycia doroslym? kopulowac nawet zwierzatka potrafią. tak uwazam, ze taka osoba moze byc bardzo inteligentna, mądrzejsza od przecietnego czlowieka, bo potrafi zapanowac nad popedem a swoją energie życiową poświęca na jakies szczytne cele, np. jakis naukowiec co pracuje naukowo, odkrywca. pomijam przypadki gdy ktos wali konia, ja mam na mysli takich co w ogole tego nie robią.

Gość gość
nie waliłem konia i niestety moszna mi się w spodniach nie mieści przez co nie mogę kontunuować pracy dydaktycznej na uczelni

Gość gość
przykro mi w takim razie