Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy dobrze reaguję

Dziewczyna mia oklamała ale nie wiem czy dobrze robie

Polecane posty

Witam proszę o pomoc bo wydaje mi się ze jestem za bardzo zazdrosny. A chodzi o to że moja dziewczyna pojechała do przyjaciółki na grila i tam był jej przyjaciółki chłopak i dwóch kolegów. Jesteśmy dopiero ze sobą 3 tygodnie. A chodzi o to że mi obiecała że się za dużo nie napije a przyznała mi się że urwał jej się film na 30 min i była upita. Tłumaczyła się że to przez tą przyjaciółkę i potem około godziny trzeciej nie odpisała na ostatniego smsa. Czy ja przesadzam że jestem na nią zły i robie jej wyrzutu sumienia z powodu tego że złamała obietnice czy moja złość jest słuszna? Prosze o odpowiedzi :(

Gość gość
ile masz lat? i ona?

Ja mam 20 i ona też 20

Gość gość
znajdź sobie porządną dziewczynę ona pewnie przespała się z jakimś typiem albo ze wszystkimi.

Gość gość
a nie mogłes z nia jechac

Nie mogłem bo byłem 130km od domu w pracy

Gość gość
troche źle ze sie upiła i chyba jej nie zabardzo na tobie zalezy bo jak poiła sie tymi trunkami to nie pamietała ze ma wysłac ci wiadomosc

Ale nie no pisała ze mną cały czas i gadała ze mną 2 razy przez tel tylko na ostatniego smsa nie odpisała ale to dlatego ze nie zauważyła że ma smsa niby ale to było już o 3 rano i spać zaraz szła i spała z koleżanką tak mowiła

chodzi o to czy przesadzam że jestem zły o to że obiecała mi ze sie nie napije a sie napiła mimo to ze obiecała .

Gość milama02
Po pierwsze wstyd żeby dziewczyna tak się upijała, ale jej sprawa. A po drugoe zaufanie to podstawa związku. A ciągłą kontrolą nie zbudujesz nic... Niestety tak jest. Wg. mnie trochę przesadzasz z tą podejrzliwoscią, a Tobie nie zdarzyło nigdy tak zachować? Więcej zaufania :)

Gość gość
jeju ja jej ufam ze nic tam nie zrobila i wogóle :) Tylko chodzi o to że obiecała że sie nie napije za mocno a sie napiła. Czyli odpuścić jej ?