Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhyubyvtyhcrxfed

Jak brac to tylko lekarza , kobiety :))

Polecane posty

Gość psychologia  na czasie :)))))
taaaa :)) marzenia ścietej głowy ;) trzeba było mgr sobie zrobić, wówczas moze dzisiaj byłbyś kimś :).... niejedna piekna miałaby ucieche z takiego .. dobrej panno ;D

Gość psychologia  na czasie :)))))
teraz konowały ;) a przed chwilą niskolotne zawody :) , to co w kńcu nie pasuje? skoro jedno i drugie do kitu to całkiem mozliwe że pasują gamonie do siebie ;P

Gość fghujhvuijhb
może kiedyś też poznasz lekarke , która Twoja fotkę wykorzysta na kalendarz ,,,, bedziecie szczęsliwi , pomimo wszystko

Gość gość
a ja umawiałam sie z jednym lekarzem i wcale dobrze nie wspominam...wiecznie znerwicowany , arogancki + kompleks boga...tacy ludzie są naprawdę ciężcy do życia.

Gość Krasnal Chałabała
Ale wy się czepiacie. Staram się wyobrazić siebie jako lekarza...faceta ambitnego i z uznaniem społecznym. Jakiej kobiety bym szukał? Atrakcyjnej, zadbanej i z jakąś ambicją życiową. Sam nie jestem lekarzem ale ekonomistą po studiach ze znajomością jezyków i co najważniejsze z bardzo dobrze płatną pracą. Niby co ja miałbym robić wieczorami z kasjerką czy kosmetyczką co najczęściej śmierdzi petami, ma co najmniej jeden tatuaż i trzaska ćwierćinteligentymi tekstami na poziomie lokalnego drecha. Litości drogie panie, ale trzeba znać swoją wartość...

Gość gość
czy ja wiem czy lekarz to taka super opcja ? Ja w przychodni mam takiego inteligenta , który na każdą przypadłość , nawet wirusową przepisuje antybiotyk więc jeśli chodzi o kompetencje to bez komentarza, widać dyplom nie zawsze idzie w parze z mądrością....a i prawdą jest ,że lekarze to ciężcy z charakteru ludzie...ktoś zna miłego lekarza ?

Gość gość
znam, wlasnie obejrzalam jego biografie- Giuseppe Moscati sie nazywal. wszystkie doktory przy nim to nadete zauomatyzowane polmozgi

Gość gość
znam, wlasnie obejrzalam jego biografie- Giuseppe Moscati sie nazywal. wszystkie doktory przy nim to nadete zauomatyzowane polmozgi" xxxx u ciebie widac od razu caly mozg kto madry napisalby 'wszystkie doktory' :D a moze by tak 'wszyscy doktorzy'? :D poza tym obejrzalas biografie i juz znasz doktorka?tylko pogratulowac, caly mozgu :D

Gość gość
8wszystkie doktory8- pejoratywnie cymbalico

Gość gość
a scislej pejoratywna katachreza

Gość gość
ja znam bardzo dobreo skromnego i milego lekarza

Gość gość
ja też znam miłych lekarzy

Gość gość
ja też znam lekarzy ,są nawet moją bliską rodziną i traktuję ich normalnie jak innych,ja nie rozumiem tych stereotypów ,zże lekarz,to niby co???Smieszy mnie to ,jak ktoś chce coś załatwić ,wizytę czy konsultację zwraca się o pomoc do mnie a ja czuję zażenowanie,żle mi z tym,i jak komuś coś załatwię z moją siostrą lub bratem,..dobrze że od czasu do czasu im przypomnę po co są na tym świećie,i kto ich wykształcił.CZasami muszą dostać po uszach,bo pacjenci ich rozpuszczają.

Gość gdybyście poznali takiego
Lekarze są rywalami :)), przecież wiadomo, że medycy mają szczególną włądzę.