Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męski problem

Polecane posty

Gość gość

Hej, wydaje mi sie że mam małą stulejke, a urolog mi tego nie sprawdzi bo oni nie badają w czasie wzwodu. I pytanie do was jest takie, jak sie zachowuje napletek przy maksymalnym podnieceniu, tzn. kiedy żołądź jest już maxymalnych rozmiarów, czy schodzi on bez problemu z żołędzia, tzn. lekko sie zsuwa , czy jest on uwięziony w rowku pod żołędzią i trzeba ścisnąć bardziej ręką żeby sie zsuną, czy jest właśnie tak że schodzi i nachodzi bez żadnych oporów. I generalnie czy w czasie sexu to sie zsuwa z żołędzia czy jest właśnie uwięziony i ani rusz. Dodam że nie jestem gówniarzem z gimnazjum. Dzięki za odpowiedź

Gość gość
też miałem taki problem ale sam sobie z nim poradziłem po prostu próbuj zsuwać z niego napletek jak jest w stanie spoczynku a pózniej próbuj go postawić i skóra bedzię się stopniowo naciągać rozszerzać ,początkowo może to być troche bolesne i żołądz bedzie czuły na jakiekolwiek dotykanie czy to dłon czy woda.I Jeśli chodzi o mnie to napletek się sam nie zsuwa musze mu troche pomoc ale podczas seksu w ogole wszystko jest ok

autorko jestem z zawodu psychoterapeutą to jest troche tak jak twierdzi V34 udalo mi sie pomoc kilku osobom z problemami podobnymi do twoich jezeli jestes rzeczywiscie tak zdeterminowana do zmian w swoim zyciu jak twierdzisz Mozemy popracowac nad tym wspolnie wyslij mi swoje nagie zdjecie na maila (mail w stopce) zastanowie sie jak moglbym ci skutecznie pomoc jestes z wawy ?

Gość gość
odpowiedź do ostatniej osoby, chyba Ci sie tematy pomyliły.

Gość gość
Tutaj na pewno odpowiedni suplement jak Erekton sprawdzi sie najlepiej i pomoze nam w naszych meskich problemach.

Gość gość
Popieram, można spróbować. Ale główny problem trzeba "wyćwiczyć" - z czasem samo powinno się poprawić.

Gość gość
kto poużywa, to poużywa. Ty chyba też masz w tym swój interes :-) A Erekton to faktycznie fajna sprawa, bo skuteczny i szybko pomaga.

Gość gość
Ja mam problem zeby namówić mojego facet ana to zeby w ogole wziął taki suplement. Jak go przekonac ?

Gość gość
Przekonuj go ogólnych zaletach suplementu, nie od razu kawa na ławę, że na potencje itp. Ale że ogólnie dobrze wpływa na zdrowie itp. Bo jak za dosłownie, to poczuje się urażony albo coś w tym stylu. No chyba, że jest mądry i nie ma problemów z dumą.