Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznykawalerrr___

Atrakcyjna sąsiadka

Polecane posty

Gość Wiecznykawalerrr___

Przeprowadziła się niedawno do mieszkania obok mnie pewna rodzina. Małżeństwo w moim wieku, po piećdziesiątce, mają jedną córkę, 23 - letnią córkę, studentkę. Dość szybko nawiązaliśmy znajomość, kilka razy byłem u nich na kawie i ogólnie miłe wywarli na mnie wrażenie. Szczególnie ujęła mnie ta dziewczyna. Śliczna szatynka, kobieca, do tego niegłupia i rozmowna. Spotkaliśmy się kilka razy w autobusie, więc pogadaliśmy sobie. Nie będę ukrywał, że od tej pory cały czas o niej myślę i chętnie bym ją bliżej poznał, ale jej starzy to moi znajomi i nie za bardzo wiem jak to załatwić. Poza tym ona ma chłopaka.

Gość gość
skoro jezdzisz autpbusem to nie masz szans nawet gryby nie miała chłopaka

Gość gość
chłopie startuj 23 latki lecą na takich 40+ rzuci tamtego gołod*pca studenciaka dla ciebie

Gość Wiecznykawalerrrr
Strasznie mi się podoba. Widać, że darzy mnie sympatią, zawsze macha do mnie ręką i się uroczo uśmiecha. Zastanawiam się, czy nie zaprosić ją na kawę w najbliższy weekend? Co o tym myślicie?

Gość Wiecznykawalerrrr
Odpowiedzcie proszę.

Gość monisssiiiiaaa
myślę, że upadłeś chyba na głowę - śliczna młoda dziewczyna która ma chłopaka miałaby wiązać się z koesiem w wieku swojego starego? Oc*piałes ramolu? Twoje lata przeminęły a ona jest miła bo jest dobrze wychowana i jestes sąsiadem. Daruj sobie bo sie tylko ośmieszysz :O

Gość Wiecznykawalerrrr
Nie jestem żadnym starym dziadem. Mam 51 lat, wyglądam atrakcyjnie, męsko, dbam o ciało. Dlaczego sądzisz, że nie miałbym szans?

Gość gość
A ty masz autorze jakieś doświadczenie w związkach z tak młodymi dziewczynami? Pytam, bo jeśli nie, to znaczy, że raczej do ciach nie należysz i takie na ciebie nie lecą. dziewczyna może jest zwyczajnie dobrze wychowana i traktuje cie jak dobrego wujka, dlatego jest miła? Jak zaczniesz jej wysyłać sygnały, że do czegoś dązysz to możesz ją spłoszyc.

Gość gość
Wybacz, ja mam 30 lat, a za nic nie obejrzałabym się za 50latkiem, nawet najprzystojnieszym.

Gość Heniu
Nie bądź głupi. Jesteś fajny bo się nie narzucasz, nie kminisz tego? Zacznij ją adorować a będziesz skreślony na dzielni, będziesz bał się z bloku wyjść bo ja albo ktoś mojego pokroju zaj...ie ciebie. Czekaj na swoją szansę - jak chłopak ją rzuci czy coś w tym stylu. Ale nie szukaj guza bo to łatwo znajdziesz.

Gość monisssiiiiaaa
dlatego uważam bo nadinterpretujesz - widać dlaczego jestes kawalerem, zwyczajnie brak ci doświadczenia. Zwykłą uprzejmośc bierzesz za znak do czegoś więcej. I niestety nie ma się co oszukiwać - jestes stary, nie sugeruj sie pojedynczymi przypadkami z gazet gdzie młoda laska dla kasy spotyka się ze starcem-w życiu jest inaczej. Zresztą ona ma faceta a ty robisz jakies plany bo sie uśmiechnie jak do sasiada i machnie ręką? Matko ogarnij się bo serio zrobisz z siebie głupka tylko...

Gość Wiecznykawalerrrr
Nie mam, kilka razy podrywałem parę z nich, ale na tym się skończyło. Nie sądzę, żeby była tylko miła. Ona wyraźnie lubi moje towarzystwo.

Gość gość
tchórz zawsze czeka na ruch ofiary , sam se broni

Gość gość
bzykaj, kolego, za kilka lat tylko portfel będziesz miał atrakcyjny

Gość Wiecznykawalerrrr
Miałem już wiele kobiet, więc wiem jak się zachowuje kobieta, która jest zainteresowana. Jestem pewien, że ją pociągam, ale boi się reakcji starych i dlatego nie idzie na całość.