Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2013 słuchajcie mam 25 lat, skończonę studia, mam samochód, dom... wszystko w porządku, ale moją pasją jest żebranie, uwielbiam zakładać zniszczone stare ciuchy i żebrać, ale nie nachalnie, po prostu siadam hgdzieś wystawiam kubek i czekam na pieniadze, czasem umazuje sobie twarz węglem, nieraz zstałam po jedzenie dla bezdomnych i kilka razy spałam na ławce, raz w rowie i raz w noclegowni! (początkowo straż miejska znalazła mnie w parku i mysleli że nachlana jestem, a ja im powiedziałam,że nie pije tylko jestem bezdomna i nie mam rodziny - a mam) to zaczęło się już nastudiach, gdy odmawiałam znajomym wyjsć mówiąc że nie mam pieniedzy, albo opowiadałam że kupiłam np. wyjątkowo tanie jajka i ziemniaki, zaczeli o mnie mowic sknera a potem że jestem biedna, niektorzy chcieli mnie wspomagac finansowo, niestety raz kolezanka odwiedzila mnie na chacie i zobaczyla w jakich luksusach mieszkam i wtedy wszyscy mnie znienawidzili ;( ale ja postanowulam kontyuowac zywot biedaka po studiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach