Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzygac mi sie chce jak widze ze po ulicy kobiety chodza sobie swobodnie

Polecane posty

Gość gość

co za czasy

Gość igliczka
A jak mają chodzić? Spętane? O co Ci chodzi? :D

Gość gość
Dla mnie to też nie do pomyślenia - małpy, jeżozwierze i inne zwierzęta są zamykane w klatkach, a taka kobieta bezczelnie może sobie łazić gdzie chce, na dodatek bez smyczy i kagańca :o

Gość gość
ubrane tak jak w sredniowieczu kobietom powinno sie zabrac wszystkie prawa, a ich miejscem powinien byc dom, skad maja nie wychodzic w celach rozrywkowych, mozliwe bylyby oczywiscie wyjscia, ale tylko do pracy, do ktorej zreszta bylyby zmusznane, a ich pensje przekazywane ich malzonkom ew rodzicom, co by glupie na glupoty pieniedzy nie wydawaly, co ma obecnie miejsce.

Gość gość
Jak to zmuszane?? Kobieta powinna czuć wewnętrzną instynktowną i nie wymagającą używania zewnętrznej presji potrzebę wykonywania pracy na rzecz dobra mężczyzny!

Gość gość
paulina ja nie hcce niczyjej d**y to smutne ze dajesz komus d**y niczym zwierz z dzungli do kopulacji, przy tym nie odczuwajac wstydu. kobiety sa za facetami w drodze ewolucji jakies 10tys lat wstecz

Gość gość
Kobieta powinna mieć wykształcony wewnętrzny mechanizm uwalniający do jej krwioobiegu śmiertelnie trującą toksynę gdy tylko przyjdzie jej na myśl że jest czymś więcej niż służącym mężczyźnie zwierzęciem.

Gość natka8234
Paulllllinna dokładnie, właśnie to potwierdził powyższymi słowami :D Musi być w mega desperacji :D

Gość gość
musze. jak mogloby byc inaczej prawda?

haha to sie usmialam:D komu ja ''daje d**y'' to jest tylko i wylacznie moja sprawa!:D Jestes zlosny:D moze i kobiety Twoim zdaniem sa daleko za mezczyznami ale napewno jestesmy madrzejsze od was:D

Gość gość
"napewno jestesmy madrzejsze od was" wiekszego zartu juz chyba dzisiaj nie uslysze bede wieczorem

Gość gość
o tak zdecydowanie! narazie

Gość gościówka/(.)(.)\
wy....alaj do Talibów przyjąć islam