Gość jadwin Napisano Czerwiec 13, 2013 Cześć, już jakiś czas rozglądam się za kursem, który da mi uprawnienia do prowadzenia zajęć tanecznych w placówkach oświatowych itp. Słyszałam o tzw. IKK, o podyplomowych studiach na AWFie, a także o różnych kursach intensywnych. Co polecacie? Czego warto się podjąć? Liczę na Wasze opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pa.najdus 0 Napisano Grudzień 28, 2022 Jestem tancerką ludową w reprezentacyjnym zespole pieśni i tańca w moim mieście. Na nasze zajęcia systematycznie zaczęły przychodzić dzieci w wieku 6-10 lat i wtedy dostałam propozycję pracy jako instruktor tańca. Byłam bardzo zadowolona, ale nie miałam kwalifikacji instruktorskich. Przejrzałam chyba wszystkie oferty w internecie i ostatecznie kurs instruktora tańca ukończyłam w Polskiej Akademii Kultury i Sportu. Sama realizacja zamknęła się w około trzy tygodnie, ale z racji tego, że to e-learning to uprawnienia można zrobić szybciej, jeśli tylko masz na to czas. Będe robiła tam też trenera klasy II - taniec bo chce wejść na szczebel wojewódzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach