Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeźlona

w ciaglych nerwach,poradzcie

Polecane posty

Gość zeźlona

witam.Potrzebuje porady.Co polecacie na ukojenie nerwow? ostatnio jestem przemeczona,zyje w stresie,problemy rodzinne do tego dwojka dzieci,brak czasu wolnego.Bardzo latwo sie denerwuje,wydzieram sie w zlosci na dzieci czego potem zaluje bardzo.Ale nast razem robie to samo.... chcialabym profilaktycznie brac jakis uspokajacz,np nerwosol.Czy to dobry pomysl?

Gość gość
pij meliske, ziola labofarm s a tez dobre a jesli cos mocniejszego to do lekarza po hydroxyzyne np

leki to nie wyeliminują tego samopoczucia, a skryją je musisz spróbować zrobić coś ze swoim życiem rozumiem Twoje zmęczenie a dzieci jak się zachowują? są grzeczne? czy dają Ci w kość? co na to mąż? może brakuje Wam oddechu nie możecie raz w tyg zapłacić niani i wyjść gdzieś wieczorem? albo on czasem popilnuje dzieciaków- a Ty wyskoczysz z koleżankami na drinka Ty czasem - a on z kumplami? trzeba sobie serwować jakieś rozrywki by nie być sfrustrowanym u Ciebie problemem jest frustracja i zmęczenie - tabletki nie pomogą musisz coś zmienić

Gość gość
Nervosol jak dla mnie byl za slaby, pilam po 4 lyzki na raz i nic, polecam Ci MENTOVAL to kropelki ok 11 zl za buteleczke ale lepszego leku bez recepty od tego nie mialam

Gość zeźlona
sprobuje z nerwosolem a jak nic nieda to kupie ten drugi,dzieki. dzieci roznie ale wzglednie grzeczne sa.Ja jestem za nerwowa bo bym chciala zeby chodzily jak w zwgarku :-/ i sie wsciekam o to.To nie tak ze potrzebujemy oddechu.Raz na jakis czas oddajemy dzieci do babci i sanji nad wode,pod namiot latem czy normalnie leniuc****my spiac do 14. Tylko ze teraz mam ciezki okres,to praca,to problemy rodzinne,finansowe i chce jakos przetrwac ten czas bez szkody dla innych