Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia2

Bella jesteś może ?

Polecane posty

Gość Emilia2

Jakoś nie możemy się spotkać

Cześc cześć :) a porzadku, pogoda sie zrobiła to aż zyc sie zachciało. No strasznie sie mijamy, pisalam wczoraj cos tam a tu cie nie bylo...

Cieszę się że pog oda w końcu się poprawiła . Tam na śląsku to mieliście tragedię . A jak tam spotkalas jakaś koleżankę do miłosnych uniesień ? Bo ja wczoraj poznałam taka jedną dziewczynę ale tylko się całowałysmy.

Emilia jeszcze nigdy nie miałam okazji, nie poznałam i nie spróbowałam. Ooo prosze, to super. Jak do tego doszło? opowiedz coś? Podobało się?

Zrobiliśmy sobie z przyjaciółmi ognisko i zaczęłam żartować na temat lesbijek a jedna dziewczyna powiedziała że może pokazać jak to jest odeszłysmy na bok i zaczęła mnie całować i piescic aż mi się nogi trzęsły . Było bosko szkoda że na tym się skończyło

Ahh zazdroszcze Ci tych przeżyc wczorajszych, też bym tak chciała, jeszcze nigdy nie całowałam się z dziewczyna a co dopiero mowić o piesczotach...

No jest czego zazdrościć . Naprawdę na samo wspomienie robi się ciepło

Ja również . Bawisz już się swoją myszką . Bo ja tak . Nawet nie zakładałam dziś majtek . Ale mi pulsuje w środku

Ja też! musze sobie ulżyć już bo od wczoraj chodze taka naładowana... Emilio jak piescila cie wczoraj kolezanka?

Jak zaczęła mnie całować . Ujęła mnie mocno za pupe , potem zaczęła masować mi piersi . Troszkę masowała moja c*pke ale przez spodnie . Zrobiłam się mokra aż mi nogi się trzęsły .

Chcesz żebym zajęła się twoja c*pką . Włożyła palec do środka . I wolno posuwała ?

Obejzalam i powiem że miałam super orgazmy przy nim ! Masz jeszcze jakiś ?

Nie, to jest moj ulubiony gtez czesto go ogladam i mam niezłe orgazmy przy nim! Tak chce Emilio! Zrób to

Rozchyl swoje uda chce widzieć ja płyną z ciebie twoje soki . Będę cię piescic i całować twoje gniazdko . Rozchylę ci wargi i włoże język głęboko . Chcesz tego ?

Masuje twoje twarde sutki jedną ręką zjeżdżam do mokrej c*pki zaraz włoże palec do środka . A my calujemy się bardzo namiętnie . Pragnę abyś zajęła się teraz mną . Ach jak mam mokro .

jestes taka mokra ze mam co robic, zaczynam Cie najpierw lizac po całym ciele aż schodze w Twoje strefy erogenne, pieszcze Cię intensywnie i wkładam paluszek do środka. Cały czas ocieram się o Ciebie moja muszelką, zaczelismy szybciej rytmicznie oddychac. Lezę na Tobie z rozszerzonymi nózkami i zaczynam ujeżdżac masując swoją małą o Twoj brzuszek i całując twoje piersi