Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlam ANA

ON MA OBSESJE !!!!!! - dzieci !

Polecane posty

Gość podlam ANA

moj narzeczony ma obsesję na punkcie dzieci! On jest 11 lat starszy i zawsze mówi, że chcialby juz mieć rodzinę, zawsze staje się smutny, kiedy widzi dzieci jego brata lub siostry, nie jestem jeszcze gotowy na rodzine. Zrobiłam kiedyś żart, bo jego ex miała "wypadek" z jej obecnym partnerem po roku związku (nie chciała mieć dzieci i jej partner jest ma teraz 45 lat), więc powiedziałam mu, że to dziwne, że nie one nie maial tego wypadku z nim, nawet jeśli byli para przez 2 lata! Zgadnijcie, co zrobił!? Poszedł sprawdzić swoja spermę! Obawiam sie jest chory psychicznie :/

Gość podlam ANA
poradzcie cos!!

nie wiem jak to skomentować, ale z 2 strony- może po prostu ma parcie na mur i chce być już tatą..co w tym złego?

Gość podlam ANA
nie wiem mi to podchodzi pod chorobe juz, nie wiem jak mam mu pomoc?!

Gość bajbiii blu
takie sprawy objasnia sie na poczatku, jesli on ci mowił od poczatku ze chce załozyć rodzinę a ty mu przytakiwałaś ale w myśłach miałaś " za 10 lat.." to jestes nie fair. Moj facet tez sie tak deklarował, a jestesmy po 30tce a teraz nagle sie okazuje po roku zwiazku ze wcale mu do niczego nie spieszni. CZuje sie oszukana

Gość podlam ANA
rozmawialismy o wszytskim i on wiedzial od poczatku ze chce skonczyc studia, popracowac i jak bede iala juz zawod i perspektywy wtedy czas na dzieci bedzie, on wie i sam sie zdecydowal czekac ale to nie zmienia faktu ze i tak ma parcie i widze jak cierpi czasami widzac jak jego mlodszy brat bawi sie z corka (teraz spodziewa sie juz 2gieg dziecka)

Gość podlam ANA
nie jestem gowniara, po prostu nie mam jeszcze ustabilizowanego zycia a nie chce sie pakowac w pieluchy bo zostane kura domowa wiec najpierw chce skonczyc studia, to chyba raczej nie jest podejscie gowniary prawda?? jakbym sie zachowywala jak gowniara zaciazylabym w czsie studiow i skonczyla bez pracy i zawodu

Gość gościówka2
po co sie wiązałaś z 11 lat starszym facetem? przeciez wiadomo ze ktos taki bedzie chciał miec dzieci kiedy ty będziesz miec jeszcze w głowie fiu bzdziu. Razem zawaliliście ze ze soba się zwiazaliscie.

Gość gość
Kobieta, która skarży się na to, że jej facet chce mieć dzieci?? Ja pyerdole. Takie rzeczy to tylko na kafe.

Gość podlam ANA
nie ze chce miec dzieci tylko obeseyjnie o tym mowi, mysli i robi dziwne rzeczy!

Gość gość
Bo na niego już jest czas. Na jego miejscu założyłbym rodzinę z kimś innym, na ciebie się nie doczeka. Skończysz studia i tak będziesz gównem jak sobie już teraz nie radzisz z kasą, teraz każdy je ma.

Gość podlam ANA
kto poiedzial ze nei radze sobie z kasa?? jestem na doktoracie i jest OK na razie chce to skonczyc i zaczac pracowac na uczelni wiec o to sie nie martw! I nawzywajac kogos "gownem" najpierw pomysl sto razy bo kto kogo przezywa sam sie tak nazywa!

Będzie do bani - 11 lat to za duża różnica w związku. Jednocześnie, on nie ma prawa wymagać od ciebie dzieci jeżeli tego nie chcesz, więc powiedz mu, że dzieci teraz nie będzie. Postaw mu jasno sprawę, a jeżeli on będzie robił ci wyrzuty, to po co się z nim wiążesz? A druga rada, to taka, że szkoda czasu na doktorat - większość i tak nie dostaje pracy na uczelni, bo miejsca są obstawione. Dlatego możesz się zdziwić po skończeniu, że na uczelni sobie nie popracujesz. Zostaniesz z papierkiem i bez żadnego doświadczenia - poszukaj zamiast tego dobrej pracy. -- http://podkoldra.pl