Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi2

dwa stosunkii pod rząd bez zabespieczenia a ciąża czy to możliwe jeśli....

Polecane posty

Gość domi2

wczoraj kochałam się z moim partnerem jak zwykle bez zabezpieczenia drugi stosunek odbył się po niecałej godzinie wcześniej zrobiłam mu loda . myślę że są małe szanse żebym mogła zajść w ciąże ale może jednak?? co prawda na razie nie myślimy na poważnie o dziecku ale jeśli by wyszło że była bym w ciąży bylibyśmy szczęśliwi są jakieś szanse??

Gość gość
Jeśli partner oddał mocz po pierwszym razie, to szanse są małe. Jeśli natomiast nie oddał moczu, to szanse są już większe, na to że jesteś w ciąży. Mógł wydobyć się preejakulat, który wypłukał resztki nasienia. Sam jestem w podobnej sytuacji, za pierwszym razem było w gumce, za drugim wcześniej oddałem mocz, ale za trzecim, również po godzinie moczu już nie oddałem. I teraz siedzę jak na szpilkach, a mogłem po necie nie czytać informacji o preejakulacie, byłbym spokojniejszt

Gość domi2
nikt nie napisze??????????????

Gość domi2
ale za 3 razem są już mniejsze szzanse bo jakość spermy jest już mniejsza więc spokojnie ja kocham się bez zabezpieczenia już ok 2 lat i jest ok więc wpaść nie jest tak łatwo jak się wydaje:)

Gość domi2
niech sie ktos jeszcze wypowie

Gość gość
No to tak jak pisałem, szanse są o ile preejakulat wypłukał nasienie. Możliwe, że dzięki temu że zrobiłaś loda, wyciągnęłaś z cewki pozostałości spermy, ale kto to może wiedzieć, szansa zawsze istnieje. Ja też dostałem loda przed 3 razem. Będziesz musiała czekać do najbliższej miesiączki. Kiedy odbył się stosunek i czy były to twoje dni płodne? Jeśli tak to szanse są tym większe. My akurat zrobiliśmy to w dni płodne, a raczej ostatni dzień płodny, o ile mojej dziewczynie okres się nie przesunął. Dzięki za te słowa otuchy, mam nadzieje, że nie wpadliśmy.

Gość domi2
nie pisze tu czy jestem w ciąży tylko czy mogą być jakieś szanse .czytać ze zrozumieniem jeśli byłabym w ciąży nic by to nie zmieniło i dlatego kocham się bez zabezpieczenia z moim stałym partnerem jesteśmy już ponad 4 lata ze soba i mamy do siebie zaufanie i nikt mi nie zabroni pisać tutaj .. tak to były dni płodne . a ty jesteś w stałym związku ze swoją dziewczyną??

Gość zaniepokojona123456
Witam, niedawno odbyłam dwa stosunki płciowe w ciągu kilku godzin. Pierwszy był w prezerwatywie, do ejakulacji doszło poza drogami rodnymi. Członek został wytarty. Natomiast kolejny stosunek miał miejsce 1 lub 2 godziny po tym zdarzeniu, pierwsze kilka minut trwało bez prezerwatywy. W tym przypadku również wytrysk nastąpił poza pochwą. Wobec tego mam pytanie odnoście tych pierwszych kilku minut stosunku bez prezerwatywy, po wcześniejszym wytrysku. Boję się, że nasienie mogło zostać na członku, choć zostało wytarte. Istnieje szansa na to, że nasienie mogło dostać się do pochwy? Czy ktoś się orientuje w tym temacie? Dodam, że to były dni płodne. Proszę o poradę!

Gość ginekolog 15567732485456464
zaniepokojona123456-spokojnie ciąża to piękny okras w życiu kobiety-przekonaj się o tym i się nie bój....kiedy kochasz sie to już przed wytryskiem następuje wydalenie plemników-także możesz być w stanie błogosławionym,dodam że nawet prezerwatywa nie zabezpiecza całkowicie przed ciążą.Mam stąd tu pytanie-czy nie lepiej wcześniej było zasięgnąć wiedzy na te tematy niż teraz gdy najprawdopodobniej jesteś w ciąży....może to da do myślenia innym kobietom...Nawet nie wiesz ile dziecko niesie ze sobą szczęścia-skąd w tobie taki wstręt do ciąży i macierzyństwa...przecież to spełnienie marzeń każdej normalnej kobiety+facet i rodzina oczywiście...