Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona8888888888

mam 25 lat i obcy ludzie mówią do mne na ,, ty"

Polecane posty

Gość ona8888888888

tzn nie zawsze ,ale dosc czesto tak jest np ostatnio sie pytalam o autobus taka grupke ludzi na dworcu na oko 17 , 18 lat i do mnie na ty walili ,jak sie o coś spytałam kogoś na ulicy to podobnie ... albo pani w sklepie do mnie mowi ,, kochanie".. Nie żebym sie uważała za jakaś pania wielką ,ale tzn ,że wygladam dziecinnie?

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Pewnie wyglądasz młodo, Miałam podobnie kiedyś. Miałam 20 lat, byłam przyjmowana do szpitala i pielęgniarka zapytała "A czy Agnieszka skończyła 14 lat?" Odpowiedziałam, że jakiś czas temu. Wtedy zerknęła w książeczkę na rocznik i mnie przepraszała bardzo. Miła sytuacja

Gość ona8888888888
własnie wydaje mi sie ,że mam dosc dziecinna twarz i to przez to... średnio mnie to cieszy bo fajnie wygladać młodziej ,ale nie jak dziecko :O

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Nie przejmuj się, czas zrobi swoje i jeszcze zatęsknisz za tymi czasami

Gość ja damą,a ty rycerzem
Wydaje mi się, że lepiej wyglądać na młodszą niż starszą. Nie przejmuj się, widocznie taka jest Twoja uroda.:)

Gość nie przejmuj się
mam to samo- a mam 30 lat :) Dodam, że wyglądam na 19-20. najgorzej jest w pracy jak klienci traktują cię jako stażystę albo praktykanta a nie jak doświadczonego pracownika

Gość gość
mam to samo, za kilka dni bede miec 25 , a przy zakupie alkoholu zawsze musze pokazywac dowod i tez mowiac do mnie na ty :/