Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama twierdzi ze nigdy nie ma kaca, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

no ale fakt widziałam już jak pochłaniała duże ilości piwa/wina i na nastepny dzień czuła sie dobrze

Gość gość
możliwe, ja też nie mam , tylko pić się chce. Nie wiem co to znaczy źle się czuc po imprezie

Gość gość
a o jaką ilość alkoholu chodzi

Gość gość
w domu zawsze wodka a pozniej w klubie piwo. i nic... owszem suszy ale wstane, wykapie sie wypije kawe i jest dobrze, czuje sie jak dzien wczesniej przed impreza. jezeli jestem troche zmeczona to wynika z tego ze polozylam sie pozno i tanczylam a nie dlatego ze pilam . czesto mieszam rozne alkohole i nie boli mnie glowa, nie 'umieram' tak jak niektorzy mowia. a ile pije to zalezy od dnia

ja mam bardzo znośnego kaca. nawet jak się bardzo uchlam. drętwienie twrzy, lekki ból głowy i tak jakbym nie spała całą noc. no i pragnienie. nie są to jakieś nie do wytrzymania obajwy, więc inna osoba może ich nawet nie poczuć. nigdy nawet nie rzygałam, najwyżej soft biegunka.

Gość zyta cieslukowaa
Moj szwagier polecil mi taki myk, ze w dzien chlania, ale przed chlaniem mam zezrec co najmniej 5 witamin C. To niby jakos niweluje skutki chlania.

nie całą noc tylko większość. ogólnie łatwiej mi się obudzić, krócej śpię na alko. więc ogólnie wrażenia mam pozytywne.

Gość gość
Kaca to mają tylko ci którzy rzadko piją