Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggyt

Stary facet???

Polecane posty

Gość gggggyt

Było ciepłe lato, choć czasem padało..Nie, nie właściwie była ciepła, deszczowa wiosna. Maszerowałam wzdłuż głównej ulicy w małej czarnej kiecce i moich super wygodnych balerinach, które świetnie radziły sobie z dziurami w chodniku. Mijałam kolejne budynki, butiki, sklepiki i nagle bum poczułam że wpadłam na coś dużego, było ciepłe wiec to nie był słup. Kątem oka zobaczyłam niebieską koszulę i upadającą aktówkę. Po chwili trwającej wieczność uświadomiłam sobie, że wpadłam na pana w średnim wieku. Dość przystojnego. Oczywiście zaczęłam gorąco przepraszać. W ciągu minuty słowo to padło ze 100 razy. Zachwycony nie był, ale na szczęście uniknęłam dzikiej awantury w miejscu publicznym na środku chodnika. Dałabym nawet sobie włosy o 5 cm skrócić, że cała ta sytuacja go bawiła. Niestety nie dało się tego jednoznacznie stwierdzić, tym bardziej, że swoim wibrującym, głębokim głosem poprosił o numer telefonu twierdząc, że upadek aktówki był równoznaczny ze zniszczeniem pewnej ważnej rzeczy i niestety będzie się musiał ze mną skontaktować w wiadomym celu. Dałam. Kilka dni później zadzwonił, umówiliśmy się. Miałam przekazać pewną niewielką sumę na pokrycie szkód. Na miejscu okazało się, że on wcale tego nie chce, bo dla niego to są żadne pieniądze. Tak naprawdę chce wypić ze mną kawę i zjeść ciacho. Nie chciałam się zgodzić, ale nalegał twierdząc, że tak mogę mu zrewanżować się za uliczny atak. Spotkanie okazało się bardzo miłe i sympatyczne. Telefon znów dzwoni...ale on jest starszy o 15 lat...

Gość gość
a Ty ile masz lat?

Gość gość
No wiadomo ze mu sie chce podymac świeże cialo...wiagra i jedzie

Gość gość
Zrobi z ciebie kochanke a potem i tak wroci do żony wtedy ty będziesz zerem

Gość gggggyt
Nie jest żonaty. Możesz przestać się pluć. Przynajmniej tak mówi. W 21 wieku nie da się tego ukryć.

Gość gość
Jak jest przystojny co ci szkodzi, dzieci z tego nie będzie ale wspomnienia tak.

Gość gość
dlaczego zerem? żonaci są najlepsi. no przykro mi.

Gość gość
Hahaha mowi ze nie jest zonaty naiwniaczko? Twoj ksiaze przechodzi wlasnie kryzys wieku sredniego a ty jestes zabaweczka:) daj sie zeszmacic. I nie mowie ci tego po zlosci tylko dla twojego dobra wiec mi nie mow ze sie pluje... Mloda jestes i gowno o zyciu wiesz

Gość gość
Ale co złego jest w zabawie, może ja nie chce ślubu, dzieci i wielkich maślanych oczu do księżyca. Tak wierzę teraz bo kawa to nie zbrodnia nawet z potencjalnym żonatym. Potem wszystko wyjdzie. Mamy 21 wiek. Po prostu musisz na kogoś wylać swój jad, zakładając co ci wygodnie. Zdradził cię mąż?

Gość gość
Ale dlaczego kilka slow krytyki to dla ciebie wylewanie jadu? Mamy ci tu wszyscy mowic zebys szła w to dalej, och ach jak super itd? Kazdy ma swoje zdanie, nie nie zdradził mnie maz

Gość gość
Nie nie musisz mi mówić i pisać: hej, jesteś z***bista...do dzieła ale nie musisz mnie od razu obrażać. Naiwniaczka, która gówno wie o życiu. może wiem więcej niż ty, skąd masz to wiedzieć? Tu nie chodzi o słowa krytyki, tylko o to w jaki sposób piszesz.

Gość gość
Bo nie rozumiem dlaczego mlode dziewczyny daja sie uwiesc starym facetom a potem placza jak on je potraktowal i to mnie denerwuje. Niszcza sobie kilka miesięcy, lat a potem lament bo polecial do zony i dzieci

Gość gość
A rozumiesz czemu młoda dziewczyna daje się uwieść rówieśnikom itp??? Przecież ja nie płacze, nie każda płacze. Przecież nie wiesz czy ma żonę. Teoretycznie nie ma. Jest rozwiedziony 50/50. Czemu wiec od razu zakładasz czarny scenariusz o żonie i 5 dzieci? A może i wnukach? :P

Gość gość
Kilka moich znajomych tak sie przejechalo...wiec moze dlatego tak to odbieram.

Gość Miałem dziewczynę
miałem dziewczynę o 17 lat młodszą, to był całĸiem udany związek, ale zerwała i do dzisiaj żałuje. Z nikim później nie potrafiła stworzyć tak fajnego związku. Miałem wtedy 38 lat, a ona 21 lat.

Gość no dobra, a ile ty masz lat?
a ile on?15 i 30?20 i 35?25 i 40?to ma znaczenie jesi pytasz o rade

Gość Znam małżeństwo
moja znajoma wzieła ślub - on 41 lat, a ona 26 lat - dobrze im ze sobą

Gość no powiedz, ile macie
lat, i tak to anonimowo

Gość gość
Dobra ile masz lat - twoja 3 opcja jest najbliższa prawdy.

Gość gość
No niech ci będzie :D

Gość gość
autorko po ile macie lat bo jesli on ma np 40 ty 24 to ok;) tak uwazam starsi faceci sa fajniejsi i intelekytualnie i zyciowo

Gość znam dziewczynę, która...
... wybiera sobie zawsze starszych, i to nie o skromne 15 lat, ale 25 - 30... zawsze mają kasę :-) dzięki niej mają jej znacznie mniej ;-)

Gość gghhh
ee, ja też mam kasę, może nie tyle ale mam.

Gość gość
W sumie tak się mówi, że faceci 40+ mają takie branie a w rzeczywistości gdzie ci panowie mają te młode laski spotykać? Wiec jak się trafi to wykorzystają. Jeśli nie oczekujesz niczego, zawsze to jakieś doświadczenie. Gorzej, ze w trakcie możesz sama siebie zadziwić swoim zaangażowaniem. Serce nie sługa.

Gość gość
Było ciepłe lato, choć czasem padało Dużo wina się piło i mało się spało Tak zaczęła się wakacyjna przygoda On był jeszcze młody i ona była młoda Zakochani przy świetle księżyca nocami Chodzili długimi leśnymi ścieżkami Tak mijały tygodnie, lecz rozstania nadszedł czas Zawsze mówił jedno zdanie: "Moje ślicznie ty kochanie" Ostatniego dnia tych pamiętnych wakacji Kochali się namiętnie, w męskiej ubikacji I przysięgli przed Bogiem miłość wzajemną Że za rok się spotkają i na zawsze ze sobą już będą Tęsknił za nią i pisał do niej listy miłosne W samotności przeżył jesień, zimę, wiosnę Nie wytrzymał do wakacji postanowił ją odwiedzić Bo nie dostał już dawno od niej żadnej odpowiedzi Gdy przyjechał do jej domu po dość długiej podróży Cieszył się, że ją zobaczy, w końcu tyle dla niej znaczył Lecz gdy ona go ujrzała Szybko się schowała Drzwi mu matka otworzyła i tak mu powiedziała: Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka (o nie nie nie) Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka (o nie nie nie) Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka Rozczarował się, bo takie są zawody miłosne Cierpiał całą jesień, zimę, no i wiosnę A gdy przeszło mu zupełnie pojechał na wakacje W tamto miejsce, by zobaczyć tę pamiętną ubikację Tak się stało, że przypadkiem ona też tam była Ucieszyła się ogromnie, gdy go tylko zobaczyła Zapytała się, czy w sercu jego jest jeszcze Agnieszka Odpowiedział jednym zdaniem "Moje ślicznie ty kochanie" MUSIAŁAM:D Po przeczytaniu pierwszych słów myslałam, że wklejasz tu tekst piosenki:D

Gość gość
Dobrze, że ty wkleiłaś. :P

Gość 87 - 91
Też sądzę, że kobieta która wypisywała, że one jest żonaty, a Ty będziesz zerem została zdradzona. To, że mąż ją porzucił dla młodszej nie daje jej prawa by kogoś obrażać. Moje zdanie jest takie że trochę za stary, ale można się spotykać, byle żeby seksu na razie nie było, bo faktycznie może mu tylko o to chodzić.

Gość gość
A jak jej też chodzi o seks? Utarło się, że tylko facetom chodzi o seks a babeczki też mają swoje potrzeby ha ha