Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnik nie z wyboru

Całe życie sam nikt mnie nie akceptuje

Polecane posty

Mówi się że to kobieta powinna być ładna a facet trochę ładniejszy od diabła. Mam 30 lat i jeszcze nigdy od kobiety nie usłyszałem kocham Cię, nigdy... byłem tylko w jednym krótkim związku z osobą równie nie atrakcyjną jak ja ale ona mnie rzuciła bo mnie nie kochała (byłem dla niej dobry, miły, czuły sama opowiadała że nikt inny tak dobrze jej nie traktował :( :( :( ). Obecnie próbowałem stworzyć związek z inną osobą (też jej do modelki daleko) i co to samo traktuje mnie źle manipuluje, stwierdziłem że dam sobie spokój bo jeszcze bardziej cierpię, nawet sexu między nami nie było bo twierdzi że nie ma ochoty na mnie... Mam już dość życia w samotności cierpię urodziny też były samotne... nie mam nikogo co wieczór napada mnie smutek. A wszystko to spowodowane jest tym że jestem nie atrakcyjny dla kobiet, kobiety mnie mają za gorszego, brzydala, nie raz mnie obraziły z powodu urody byłem wyśmiewany, gorzej traktowany przez kobiety. Kobiety mi zepsuły całe życie i udowodniły że jestem zerem nic nie wartym. Przegrałem życie i nic już się nie zmieni :(. Dlaczego ten świat jest taki zasrany i niesprawiedliwy? Co ja zawiniłem?

Gość ghjklgfghj
samotnik z wyboru woallabym byc sama niz z taka dziewczyna jak opisujesz daj sobie spokoj

Gość gość
a ja ci powiem, ze juz dawno przestalam sie kierowac w wyborze partnerow tym jak wygladaja a i tak mam problem z trafieniem na takiego, ktory by mnie szanowal, troszczyl sie. uwierz, ze wolalabym mega brzydala z sercem na dloni niz byel jakiego przystojniaka

gość - szanowałem ją przez 2 miesiące pisałem miłe smsy, rozmawiałem, spełniałem jej życzenia odpłaciła się gierkami i manipulacjami... nie każda jest taka jak ty :(.

Gość gość
i wlasnie tu jest caly szkopul. zawsze sie zastanawiam dlaczego tylu ludzi nie moze sie znalezc chociaz jak widac chodza po tym swiecie. ja z racji wygladu zawsze bylam traktowana jak niezly towarek do przelecenia. wszystkich tylko interesowal moj tylek, nikt nie patrzyl na uczucia, a moje odmowy kontaktow intymnych po krotkim czasie byly odbierane jako niechec do zwiazkow w ogole, bo przeciez taka laska zawsze musi chciec :/

gość - a ja zawsze szanuje i patrzę na czyjeś uczucia i to chyba mój problem bo wychodzę na dobrego gościa więc można mną manipulować. Mam być wbrew sobie złym człowiekiem nie liczyć się ze zdaniem innych... zawsze byłem wrażliwy i taki pozostanę. Przykre tylko to że żadna kobieta tego nie docenia...

Gość gość
Dzisiejsze czasy nie są łaskawe dla brzydkich ludzi. W TV pokazują piękne boginie, ich gładkie twarze spod skalpela, napompowane usta i biusty dodatkowo wypaczają poczucie estetyki. Gdzie jest miejsce dla fizycznie nieobdarzonych? Ja Cię nie pocieszę. Jeśli nie masz wyglądu, miej chociaż pieniądze. Pieniądze uczynią Cię pożądanym. I nie psiocz na kobiety. Ty sam, gdybyś urodził się Adonisem, ani byś spojrzał na garbatą Krysię. A jeśli się rozejrzysz, dostrzeżesz, że nieładnych dziewczyn jest całkiem sporo. Zatem rozglądaj się uważnie, bo póki portfel pusty, to jest właśnie Twój target. Wybacz obcesowość, ale taka niestety jest prawda.

gość - nawet takie przeciętne mnie nie chcą...

Gość gość
Co mam Ci powiedzieć? Nie załamuj się, w końcu los się uśmiechnie? Może tak będzie, ale dość prawdopodobne, że jednak nie. Popraw co możesz w wyglądzie, sam wiesz, czy można coś zdziałać na tym polu. Jeśli jednak uważasz, że skutek będzie marny, skieruj swoją uwagę na poprawianie sytuacji finansowej. Dzięki pieniądzom można dziś prawie wszystko.

Gość gość-kobieta
nie mozliwe, opisz jak wygl

Gość gość-kobieta
nie zwracaj uwagi na takich ludzi ktorzy kieruja sie wygladem, teraz pelno pustych lal

Gość gość
gościu kobieto-bądźże realistką:D

Gość gość-kobieta
no wiem, normalnych kobiet nie ma

gość-kobieta ja straszę twarzą i tyle na temat... to odrzuca kobiety, brzydzi. Reszta jest ok, ale co z tego. Uważam że jestem pokrzywdzony przez naturę bo nie mogę mieć przez to normalnego życia... "gość Co mam Ci powiedzieć? Nie załamuj się, w końcu los się uśmiechnie? Może tak będzie, ale dość prawdopodobne, że jednak nie. Popraw co możesz w wyglądzie, sam wiesz, czy można coś zdziałać na tym polu. Jeśli jednak uważasz, że skutek będzie marny, skieruj swoją uwagę na poprawianie sytuacji finansowej. Dzięki pieniądzom można dziś prawie wszystko. " A co masz powiedzieć święta racja skoro przez 30 lat byłem sam i nikt mnie nie pokochał nie zainteresował się to całe życie już będę sam. Mogę to zaakceptować albo nie... Szczerze to jak na swoje małe miasto źle nie zarabiam, bo tu większość albo nie ma pracy albo za najniższą... ale kobiety wolą pijaków i narkomanów bo się podobają niż kogoś spokojnego miłego tyle że brzydkiego...

autorze ja nigdy nikogo nie miałem już nie długo 30-stka takie życie jak się jest mało atrakcyjnym jak ty albo ja to niestety ale nie ma się pięknego życia tylko się cierpi przykre :(

Co to za życie...

Gość gość
Jak jesteś brzydki to nie warto się wiązać, chyba, że naprawdę czujesz silną potrzebę. Lepiej będąc brzydkim skupić się na karierze, zacząć zarabiać grubą kasę i sypiać z dziewczynami za pieniądze. Zdziwiłbyś się ile atrakcyjnych studentem/licealistek za 400-500 złotych spędzi z tobą noc, robiąc wszystko na co masz ochotę. Seks, przytualnie, czułość, rozmowy, to wszystko masz w pakiecie :) Zdarza się nawet i taniej znaleźć kogoś. Po co masz się wiązać na siłę?

Gość gość 24
No cóż widać że dziewczyny nie są skłonne do uczuć wyższych.

gość - nie chcę być z kimś na siłę ale chcę poczuć jak to jest być kochanym, docenianym, sznowanym, sam sex przytulanie... co mi da dziwka, tylko fizyczne zaspokojenie chwilowe ukojenie, ale obawiam się że tylko to mi pozostało :(.

Gość gość
ja też 30, cale zycie sama... piękna nie jestem = nieatrakcyjna

Gość jejku jej
Ja choć urodą nie straszę ;) to tylko tak na pocieszenie napiszę, że zawsze gustowałam w facetach którzy wg. moich koleżanek są krytycznie brzydcy, nieatrakcyjni, szpetni ..nie mogę sobie przypomnieć wszystkich określeń co prawda... ;) ale skoro ja mam tak pokrętny gust (mówię tu o wyglądzie), to na pewno się znajdzie taka której się spodobasz.facet musi być tylko ciut piękniejszy od diabła jak to mówią...a poza tym, ciekawą osobowością, oryginalnością, poczuciem humoru na pewno może zdziałać wiele.

Gość jejku jej
Ale niestety jest tak że jeżeli sami siebie nie akceptujemy to inni to szybciutko wyczuwają :-|

Gość piramida marzeń
Każdy ma kompleksy. Jeśli sam siebie nie akceptujesz, to sam nie wierzysz w to, że jesteś atrakcyjny. Sam sobie odbierasz okazję do tego by być szczęśliwym. Uroda to nie wszystko liczy się charakter, osobowość, zachowanie, empatia.