Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leżaczek bujaczek - warto?

Polecane posty

Gość gość

są sytuację kiedy moją Małą mogę uspokoić jedynie w wózku wykonując ruchy podobne do kołysania (wózek nie ma funkcji kołyski i boje się, że jak tak dalej pójdzie to go szybko rozwalę) i zastanawiam się nad leżaczkiem bujaczkiem, warto?

Gość jajajajajjajajajONA
warto ;) dla mnie rewelka i z ponad rok CI posłuzy...

Gość gość
zalezy bo np moj maly nie lubi tego lezaczka bo jest tam taki zgjety woli nomrlanie polezec na plecach

Gość gość
a można podpytać się jaki masz? nie wiem czy inwestować w droższy np. Fisher Price czy kupić najzwyklejszy tańszy?

Gość gość
my mamy baby bjorn, drogi, ale bardzo dobry, nie wsadziła bym dziecka w jakiegoś badziewnego no name...najczęściej się przydaje i to bardzo, np.do karmienia od ok. 5 miesiąca, jak dziecko jeszcze samo nie siedzi, za małe jest na krzesełko do karmienia.

Gość gość
Warto, ale jest tylko jeden jedyny na rynku, który się buja sam bez twoich rąk i baterii, bo ma specjalne płozy, które każdy ruch dziecka wprawia z ruch. Jest drogi niestety. To BabyBjorn. Fishery się ani trochę same nie bujają, bo ich konstrukcja na to nie pozwala.

Gość Jajajajona
Patrz żeby był stabilny :) są dobrej jakości za 60 zł znajdziesz ....

Gość gość
O nie doczytałam do końca. Już mnie ktoś ubiegł i informacją... No właśnie. Bo to prawda.

moja mała nie tolerowała leżaczka-bujaczka, dobrze, że nie kupowaliśmy tylko mieliśmy pożyczony ;) bo tak, to kasa wywalona w błoto. Ale kocha stary rozklekotany fotelik fp, taki z funkcją trzęsienia delikatnego, choć nasz nie trzęsie się bo jest zepsuty, ale mała kocha go i od poczatku tylko w nim chce siedzieć.

Gość gość
my mamy taki http://allegro.pl/okazja-lezaczek-bujaczek-3w1-z-wibracjami-0-18-kg-i3291560936.html synek ma 3 miesiące i drzemki za dnia tylko w nim, można pobujać, wszytsko widzi, obserwuje. później można dostosować dla starszego dziecka ma kilka opcji do regulowania pozycji u wielu znajomych zdał egzamin:) do karmienia tez się pzrydaje:) ja polecam